- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 6-12 noiembrie. ANM anunță unde vor fi 2 grade Celsius. Se schimbă vremea

05 Nov, 21:18 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru zilele ce vor urma. Scad temperaturile în România.
Meteo 6-12 noiembrie. ANM anunță unde vor fi 2 grade Celsius. Se schimbă vremea

Conform meteorologilor de la ANM, la noapte, cerul va avea înnorări temporare și va ploua și sub formă de aversă în Oltenia, Crișana și Maramureș și local în celelalte regiuni. Izolat vor fi descărcări electrice și cantități de apă de 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales în Carpații Orientali, unde la altitudini mai mari de 1700 m, rafalele vor depăși 90…100 km/h, dar temporar și în regiunile estice, sud-estice și nord-vestice, cu viteze în general de 45…55 km/h. Temperaturile minime se vor situa între 4 și 15 grade. Spre sfârșitul intervalului, izolat se va forma ceață.

Meteo București

Cerul va avea înnorări în prima parte a intervalului, când probabilitatea de averse va fi ridicată, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări (viteze de până la 35…40 km/h). Temperatura minimă va fi de 9…12 grade.

Meteo luni, în țară

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin în regiunile sud-estice și variabil în rest, cu înnorări în prima parte a zilei și din nou noaptea în vestul, nord-vestul și centrul țării, unde pe arii restrânse va ploua slab.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în special pe parcursul zilei în zona Carpaților Orientali, unde la altitudini mari, rafalele vor depăși 80…90 km/h, dar local și în restul teritoriului, cu viteze în general de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 24 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, cu valori mai mici în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va forma ceață.

meteo
meteo

Meteo București

Valorile termice diurne se vor situa mult peste cele specifice datei, astfel că temperatura maximă va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei (rafale în general de 35…45 km/h). Temperatura minimă va fi de 5…8 grade.

Meteo marți, în țară

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 12 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 15 grade. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat și va ploua în jumătatea nord-vestică a țării și pe arii restrânse în rest.

Vor fi mai ales averse, iar izolat descărcări electrice și cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Mai ales spre sfârșitul intervalului se va forma ceață, pe arii restrânse în regiunile intracarpatice și izolat în rest.

Meteo București

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit, astfel că temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Cerul va avea înnorări temporare, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Meteo miercuri, în țară

Valorile termice diurne vor scădea față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în sudul și estul teritoriului, iar mai ales ziua, local în centru și pe arii restrânse în rest. La altitudini mari se pot semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Cantitățile de apă vor fi pe alocuri mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în marea lor majoritate, între 2 și 12 grade. Pe alocuri, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

Meteo București

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…19 grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Poți citi pe acest subiect și: Urmează cele mai scumpe sărbători din ultimii 30 de ani. Adrian Negrescu: „E greu să identifici ceva ce nu se va scumpi”

meteo
meteo

Meteo joi, în țară

Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior, iar vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar înnorări și izolat ploi vor fi cu o probabilitate mai mare în jumătatea de est a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe alocuri, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

Meteo București

Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și probabilitate de ploaie ziua. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

Estimări meteo vineri, sâmbătă și duminică – în țară

Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în marea lor majoritate peste cele normale specifice perioadei. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată.

Meteo București

Valorile termice, mai ales cele diurne, se vor menține peste mediile climatologice ale perioadei. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.

Vezi și: Ministrul Agriculturii prezintă imagini cu ofertele din magazine: „Au scăzut prețurile și deja ne gândim la sărbătorile de iarnă”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult