- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Concedii stricate de vreme. ANM anunță prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

18 Jun, 08:58 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la ANM au actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Vremea se menține caldă, iar ploile vor continua să apară în teritoriu.
Concedii stricate de vreme. ANM anunță prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, valul de căldură se va extinde, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă în următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17.06.2024 – 24.06.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24.06.2024 – 01.07.2024
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nordice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

meteo
meteo

Prognoza meteo pentru săptămâna 01.07.2024 – 08.07.2024
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 08.07.2024 – 15.07.2024
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Citește și: Schimbare completă pentru românii care au credite Prima Casă/Noua Casă. Ministerul Finanțelor dă vestea cea mare

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult