- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo octombrie – noiembrie. Vreme neobișnuită în România. ANM a actualizat prognoza până pe 6 noiembrie

07 Oct, 08:59 • Bumbeneci Diana
Urmează o lună cu vreme neobișnuită! Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni a fost actualizată de Administrația Națională de Meteorologie.
Meteo octombrie - noiembrie. Vreme neobișnuită în România. ANM a actualizat prognoza până pe 6 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie

a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni vremea va fi mai caldă decât este normal la mijlocul toamnei. Cantitățile de precipitații vor fi diferite de la o regiune la alta.

Prognoza meteo pentru săptămâna 9 – 16 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16 – 23 octombrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

meteo
meteo

Prognoza meteo pentru săptămâna 23-30 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Te mai poate interesa și: Cristian Andrei, fondatorul IXFI, cea mai populară platformă de tranzacționare cripto creată în România: „Criptomonedele sunt pentru toată lumea și știu că vom aduce o contribuție importantă la adoptarea globală în următorii ani”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult