- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Moneda care se vinde cu 5.000 de euro pe internet. Dacă o aveți acasă vă puteți îmbogăți peste noapte

12 Nov, 19:47 • Cornel Ghimeșan
Tot mai mulți colecționari cumpără monede și bancnote de pe internet, indiferent de prețul uriaș cu care se vând.
Moneda care se vinde cu 5.000 de euro pe internet. Dacă o aveți acasă vă puteți îmbogăți peste noapte

O monedă sau o bancnotă veche costă o mică avere pe OLX. Colecționarii sunt dispuși să dea oricât pentru a intra în posesia lor și a-și completa colecția.

De această dată moneda care se vinde cu bani mulți pe OLX e cea de 100 de lei, din anul 1994. A fost scoasă la vânzare pe site cu suma de aproape 25.000 de lei, adică 5.000 de euro.

Citește și Cine se află pe locul 5 în topul celor mai bogați oameni de pe planetă. A fost mâna dreaptă a lui Bill Gates

„Vând monedă de 100 lei din anul 1994! 24.840 lei”, a scris în anunțul postat de vânzător pe pagina OLX.

Moneda cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza, vândută cu prețul unui apartament din Capitală

Nu e singurul anunț de acest gen de pe OLX. Și o bancnotă veche, de 1.000 de lei, cu chipul lui Mihai Eminescu, a fost scoasă la vânzare cu 1.500 de lei. Vânzătorul spune, totuși, că prețul e negociabil.

„Vând bancnotă 1000 lei Mihai Eminescu an 1998 foarte rară cu seria 001 A. Starea de păstrare este bună ținând cont de frecvența de circulație. Prețul este de 1500 lei ușor discutabil. Predare personală în București. Putem verifică autenticitatea la B.N.R.”, se precizează în descrierea anunțului.

Citește și Anunț de ultimă oră pentru românii care beneficiază de carduri la energie! Poșta Română: ”Este ultima zi!”

Multe astfel de anunțuri au fost puse pe internet în ultima perioadă, iar românii care dețineau astfel de monede sau bancnote s-au îmbogățit peste noapte.

O altă monedă din 1994, de 50 de lei, cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza, s-a vândut pe internet cu un preț colosal. Vânzătorii au cerut suma de 470.000 de lei, adica 94.000 de euro. Cu un astfel de preț se vinde un apartament de trei camere din București.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult