- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Notă de plată colosală la un restaurant din Cluj. Doar bacșișul a fost 3.000 de lei

15 Oct, 18:17 • Cornel Ghimeșan
Masa la un resturant din Cluj i-a lăsat fără bani în buzunar pe niște clienți. Au plătit o sumă colosală de bani pe nota de plată și doar bacșișul era 3.000 de lei.
Notă de plată colosală la un restaurant din Cluj. Doar bacșișul a fost 3.000 de lei

Vorbim de Transylvania Steak House, un restaurant cunoscut din Cluj, deținut de Onisim Dorneanu, în asociere cu Avram Gal. Afaceriștii au gândit un concept unic, dar care are prețuri uriașe, pe care nu și le poate permite oricine. Cu toate acestea, mulți turiști sunt curioși să încerce preparatele și fac un efort financiar deosebit ca să meargă acolo.

Citește și Incredibil! Cum arată garsoniera de peste 100.000 de euro vândută de un bucureștean. Anunțul i-a înfuriat pe români. „Este mai scumpă decât apartamentul cu 3 camere”

În această situație s-a aflat și un grup de persoane care a decis să-și facă poftele în respectivul local. Restaurantul a devenit foarte cunoscut în mediul online, preparatele de lux fiind promovate intens. La final, „surpriza” a fost pe măsură. Nota de plată a fost cu mult peste așteptări.

Cât a putut să coste nota de plată la un restaurant din Cluj

Ovidiu Dănilă, multiplu campion național și mondial la fitness și culturism, a fost alături de Jack Wood, deținătorul concursurilor Mr. OLYMPIA, și alți apropiați la acest local ca să-și petreacă seara într-un mod deosebit. Au consumat Foie gras, Tomahawk, Carpaccio de vită și alte preparate deloc accesibile pentru oricine.

La final, când ospătarul le-a adus nota de plată, au rămas cu toții fără cuvinte. Atât ei, cât și internauții care au văzut bonul fiscal. Nota de plată a fost peste 16.000 de lei, iar bacșișul de 3.200 de lei. Fiindcă nota de plată a fost atât de mare, patronii restaurantului le-au făcut cadou o sticlă de vin de colecție.

Citește și Cerșetoria, o ”meserie” profitabilă. Fac chiar și 600 de euro pe zi și pleacă „după muncă” într-un Mercedes

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult