- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Noutate pentru utilizatorii ChatGPT. Open AI lansează aplicația pentru Android

26 Jul, 10:54 • Bumbeneci Diana
OpenAI lansează aplicația ChatGPT pentru Android. Aplicația va fi disponibilă în scurt timp.
Noutate pentru utilizatorii ChatGPT. Open AI lansează aplicația pentru Android

OpenAI lansează o aplicaţie pentru chatbot-ul ChatGPT. Aplicația va funcționa momentan doar pe smartphone-urile cu Android.

Open AI lansează ChatGPT pentru Android

Aşa cum anunţa OpenAI în urmă cu mai puţin de o săptămână, aplicaţia ChatGPT a ajuns şi pe Android, sistemul de operare dezvoltat de Google, care stă la baza a miliarde de smartphone-uri.

Aplicaţia de Android vine la mai multe luni după lansarea celei de iPhone şi oferă acelaşi set de funcţionalităţi, în frunte cu suportul pentru comenzi vocale, care face ca chatbot-ul să funcţioneze precum un asistent virtual.

Ai mai putea citi: Automobilul românesc, comoară pe cale de dispariție. Povestea lui Mihai Olar, rădăuțeanul care a salvat de la fier vechi o Dacia 1300. „Darul mai departe unei persoane care nu caută să se îmbogățească de pe urma moștenirii”

La fel ca în cazul aplicaţiei de iPhone, chat-urile sunt sincronizate automat, astfel că utilizatorul poate vedea şi continua sesiunile începute pe alte platforme.

Aplicaţia ChatGPT ajunge pe Android după ce entuziasmul legat de chatboţi pare să se mai fi domolit. În iunie, atât traficul, cât şi numărul de instalări ale aplicaţiei de iPhone au scăzut, conform Sensor Tower.

Lansarea aplicaţiei de Android merge pe un tipar similar cu lansarea celei de iPhone. La început, aplicaţia este disponibilă doar în Statele Unite, Brazilia, India şi Bangladesh.

Ulterior, disponibilitatea va fi extinsă la nivel global. Dacă se repetă situaţia din cazul versiunii de iPhone, nu va dura mai mult de câteva săptămâni până când ChatGPT pentru Android va fi disponibil într-un mare număr de ţări.

Ai mai putea citi: Lovitură pentru milioane de salariați. Au fost anunțați românii care nu vor mai primi sporuri. Ministrul Muncii: „Au gândit că timpul trece, leafa merge”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult