- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O altă companie aeriană reia zborurile către Tel Aviv! TAROM a făcut marele anunț

19 Dec, 10:56 • Fundeanu Madalina
TAROM reia zborurile către Tel Aviv din ianuarie 2024. Vor fi efectuate două curse săptămânale.
O altă companie aeriană reia zborurile către Tel Aviv! TAROM a făcut marele anunț

Compania TAROM anunţă că va relua operarea zborurilor pe relaţia Tel Aviv, cu două curse săptămânale, începând din ianuarie 2024, transmit sursele News.ro.

TAROM reia zborurile către Tel Aviv

Conform unui comunicat de presă transmis, luni, de TAROM, prima cursă, programată pentru 1 ianuarie, cu numărul RO155/6 va fi operată conform următorului orar de zbor:

– RO155: plecare din Bucureşti (OTP) la ora 20.45 şi sosire la Tel Aviv (TLV) la ora 23.20 în 1 ianuarie 2024

– RO156: plecare din Tel Aviv (TLV) la ora 00.20 şi sosire la Bucuresti (OTP) la ora 03.05 în 2 ianuarie 2024

„Compania TAROM monitorizează în continuare situaţia de securitate din Israel şi este în permanentă comunicare cu autorităţile locale şi internaţionale în vederea reluării operării.

În contextul reluării operării şi a schimbării situaţiei actuale din Israel, program de zbor va fi ajustat corespunzător şi va fi reflectat în sistemele de rezervări”, se arată în comunicat.

Din a doua săptămână a lunii ianuarie, compania TAROM va opera două frecvenţe săptămânale, în zilele de joi şi duminică, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcţie de situaţia din Israel.

Ai putea fi interesat și de: Anunț important pentru călători! Lufthansa va relua în ianuarie zborurile către Tel Aviv

TAROM
TAROM

De asemenea, și compania Lufthansa intenționează să reia zborurile către Tel Aviv începând cu data de 8 ianuarie 2024, la aproape trei luni după ce a suspendat zborurile către cel mai mare aeroport din Israel din cauza unor probleme de securitate, scrie CNN.

„Lufthansa Group continuă să monitorizeze îndeaproape situația de securitate din Israel și este în contact strâns cu autoritățile locale și internaționale. Trebuie să ne așteptăm la posibile ajustări ale programului de zbor din cauza schimbării condițiilor”, se arată în comunicatul companiei.

În luna octombrie, aproape toate companiile aeriene, cu excepția transportatorului israelian El Al, și-au anulat zborurile din și spre Tel Aviv, unde se află cel mai mare aeroport internațional din Israel, după ce Hamas a început un atac asupra țării și a luat peste 100 de ostatici, Israelul răspunzând prin declararea oficială a războiului împotriva Hamas.

Vezi mai multe știri: Artificiile, interzise într-o țară din Europa! Autoritățile vor să adopte decizia, după ce anul trecut au existat pagube de 18 milioane de euro de Revelion