- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O mai știi pe Andreea Popescu? Renumita dansatoare a ajuns femeie de afaceri și una dintre cele mai bogate femei din România

11 Apr, 14:02 • Lupu Alexandra
Multă lume se întreabă ce face Andreea Popescu și cu ce se ocupă fosta dansatoare a Deliei la ora actuală. Nu o să-ți vină să crezi!
O mai știi pe Andreea Popescu? Renumita dansatoare a ajuns femeie de afaceri și una dintre cele mai bogate femei din România

Andreea Popescu a întâmpinat multe schimbări în viață, de când a decis să părăsească lumina reflectoarelor. Fosta dansatoare a Deliei este căsătorită, are trei copii, dar mai ales, este noua antreprenoare a României! Andreea a pus bazele unei afaceri și acum se bucură de succes din toate punctele de vedere, relatează substantial.ro.

Cu ce se ocupă Andreea Popescu

După ce a părăsit scena, Andreea Popescu s-a concentrat atât pe viața de familie, cât și pe viața profesională. Concret, fosta dansatoare a Deliei este căsătorită și are 3 copii, iar în paralel, a pus bazele unei afaceri. Andreea a reușit să aducă brandul de haine pentru copii Mon Petit Jo la 1 milion de lei. Firma a fost înființată în 2019 de Andreea și Angela Cazan, tocmai din nevoia de a găsi articole vestimentare cu un design cât mai simplu. Investiția inițială în business a fost de 20.000 de euro, iar la trei ani de la deschidere, brandul a generat afaceri de 1 mil. lei.

La începutul lui 2023, un magazin al brandului a fost deschis în centrul comercial ParkLake din București. Cele două antreprenorare au confirmat că, la ora actuală, business-ul este „în plină expansiune”.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Premieră neașteptată în clasamentul Forbes 2023. Cel mai bogat bărbat și cea mai bogată femeie din lume sunt francezi

„Businessul s-a dezvoltat frumos, dar greu. Am întâmpinat foarte multe greutăţi în aceşti ani. La început am luat totul ca o joacă, nu mi se părea nimic greu pentru că făceam lucrurile la un nivel mic. Am vrut să ne dezvoltăm, să lucrăm la o scară mare.

În momentul acesta suntem în plină expansiune. Ne străduim să dobândim partea pragmatică, practică în business pentru că doar aşa ne putem dezvolta”, povestește Andreea Popescu.

Andreea Popescu
Andreea Popescu

Într-un interviu, fosta dansatoare a Deliei a recunoscut că a întâmpinat mai multe probleme, iar unele dintre ele au făcut-o să se gândească să renunțe la afacere. Andreea confirmă că a fost nevoită să-și împartă timpul între viața de familie și cea profesională și s-a gândit de multe ori că și-a sacrificat apropiații.

„De multe ori am vrut să renunț la business deoarece mi-am sacrificat destul de mult familia, din păcate. Fiți atenți! Eu am născut azi, să spun așa, și eram la birou, am zis să mă duc la control. Doctorii m-au oprit acolo că trebuia să nasc.

Așa a fost cu perioada de sarcină, după care avea Anastasia 4-5 luni și veneam cu ea la job, o alăptam. Toate s-au întâmplat, au venit val vârtej. Toate s-au întâmplat în același an. Am dus copilul la grădiniță, am născut, m-am mutat, am dezvoltat business-ul mai mult și a fost foarte greu pentru noi și pentru copilul cel mare.

Adaptarea asta, schimbarea de la casa veche la casa nouă, timpul împărțit în două, de fapt, în șapte”, a povestit Andreea Popescu.

Considerată una dintre cele mai bogate femei din țară, Andreea a recunoscut că este încântată de faptul că soțul ei are grijă de copii. În urmă cu puțin timp, fosta dansatoare a Deliei a născut pentru a treia oară.

Citește și: Incredibil! Ea este cea mai bogată româncă din lume. Povestea femeii care conduce un imperiu de peste 3 miliarde de dolari. De la miss, la închisoare și afaceri în domeniul armamentului