- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O nouă linie de autobuz va fi înființată în București. Traseul pe care va circula autobuzul 383

26 Dec, 23:26 • Fundeanu Madalina
O nouă linie de transport public în București. Care va fi traseul autobuzului 383!
O nouă linie de autobuz va fi înființată în București. Traseul pe care va circula autobuzul 383

Autoritățile au anunțat că în București va fi înființată o nouă linie de autobuz, care va deservi o zonă care nu era până acum conectată la rețeaua de transport public, informează Capital.ro.

O nouă linie de transport public în București. Traseul autobuzului 383

În Sectorul 2, rezidenții din Ion Creangă și Baicului vor beneficia de o proaspătă rută de autobuz ce va conecta cele două zone. Testele pentru inaugurarea liniei de autobuz 383 au demarat recent, aceasta urmând să deservescă traseul dintre cartierul Ion Creangă și Baicului.

Potrivit declarației de pe pagina sa de Facebook, președintele PNL sector 2, Monica Anisie, a indicat că rezidenții din zona Creangă i-au comunicat o problemă persistentă legată de lipsa transportului în comun. Ea a menționat că a primit o petiție din partea acestora și a preluat cererile lor, transmitând Societății de Transport București (STB) să analizeze situația prezentată.

Ai putea fi interesat și de: Compania BMC Truck&Bus va deschide în 2024 o linie de producție pentru autobuze electrice, lângă București. România este printre puținii producători europeni

autobuze
autobuze

În urma dialogului cu reprezentanții STB, s-a convenit asupra inaugurării unei noi rute de transport în comun. Testele inițiale pentru aceasta au fost deja efectuate.

Monica Anisie a menționat că s-a întâlnit cu viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, și cu directorul general al STB, Daniel Istrate, alături de consilierii locali PNL, Silviu Feroiu și Alexandru Dinu. Aceștia au avut discuții cu rezidenții din cartierul Creangă din Sectorul 2 și le-au comunicat că autobuzul 383 a început deja să efectueze teste.

Monica Anisie a subliniat că sărbătorile acestui an aduc un cadou pentru locuitorii din zonă: o nouă linie de autobuz, considerată crucială pentru comunitate, și renovarea stațiilor STB din zona Andronache. Ea a menționat că aceste acțiuni nu reprezintă soluții temporare, ci modalități firești prin care problemele din Sectorul 2 pot fi rezolvate rapid.

Noua linie de transport public a fost anunțată și de viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu. Conform declarațiilor făcute de viceprimarul Capitalei, noua linie de transport public va avea un traseu de aproximativ 14 km și va funcționa între capătul de linie Baicului și Cartierul Ion Creangă.

Vezi și: De interes pentru românii din diaspora! Cazurile în care cartea de muncă nu trebuie tradusă. Trebuie să cereți acest formular la Casa de Pensii