- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O nouă metodă de escrocherie în România! Branșări la gaze și bani în avans!

27 Dec, 09:59 • Oprea Alina
O noua escrocherie! Ai crede că oamenii nu sunt atât dispuși de a face orice pentru bani, dar iată că acest lucru se întâmplă într-o localitate din județul Buzău. Cum sunt înșelați românii?
O nouă metodă de escrocherie în România! Branșări la gaze și bani în avans!

A luat naștere o noua escrocherie în România, mai exact într-o comună din județul Buzău. Primarul acesteia a avertizat populația printr-un mesaj care a fost postat pe pagina de Facebook că în localitate sunt anumite persoane care promit oamenilor branșări la rețeaua de gaze și cer bani în avans. Acești oameni care înșală alți oameni, au ajuns în zonă imediat ce a fost inaugurat un gazoduct ce va alimenta aproximativ 4.000 de gospodării, potrivit Adevărul.

Ai putea fi interesat și de: Alertă de la Casa de Pensii! Frauda care vizează toți pensionarii. Taxa de 1.000 de lei, noua escrocherie

Escrocherie cu gaze

„Avem informații potrivit cărora au apărut în comuna noastră diferite ce solicită bani pentru branșarea la rețea. Nu dați curs unor asemenea solicitări, căci totul este o escrocherie!”, este textul semnat de primarul Constantin Dumitru pe pagina de Facebook a Primăriei Mărăcineni, conform celor de la știripesurse.ro.

Escrocherie
Escrocherie

Este destul de grav ceea ce se întâmplă, de aceea este recomandat ca oamenii să verifice întotdeauna cu cine lucrează, pentru că niciodată nu se poate cunoaște de ce fel de oameni sau situații dai. În cazul de față prezentat, cel puțin o familie a fost afectată și a căzut în plasa acestor escroci, familie ce a achitat suma de 1.000 de lei pentru o simpla promisiune.

„O locuitoare a comunei noastre a rămas deja fără suma de 1.000 de lei, pe care i-a perceput-o un așa-zis reprezentant al . Bineînțeles că respectivul nu mai răspunde la telefon, iar doamna a rămas acum cu paguba. Prin urmare, vă rugăm insistent să nu dați curs niciunei solicitări venite din partea necunoscuților care vă promit marea cu sarea”, a mai adăugat primarul din Mărăcineni, potrivit sursei citate.

Verificarea a oricărei legături pe care o creem din punct de vedere social este monumentală, pentru că se pot întâlni situații în care banii nici măcar nu se mai pot recupera, iar acest lucru nu este dorit. În România este destul de ușor a recurge la astfel de gesturi de escrocherie.

Ai putea fi interesat și de: Escrocherie uriașă în numele eJobs, mai mulți români au fost sunați din străinătate. Platforma de recrutare trage un semnal de alarmă: „Tentativă de fraudă internațională”