- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O porție de lapte cu cereale a lăsat-o fără bani în portofel! Suma incredibilă pe care a plătit-o o femeie la Disney

16 Dec, 18:32 • Cornel Ghimeșan
Kaitlin, o femeie din Florida, a avut parte de șocul vieții sale atunci când și-a dus fiica la Disney pentru a-i îndeplini cel mai mare vis, acela de a se întâlni cu prințesele sale preferate din desenele animate.
O porție de lapte cu cereale a lăsat-o fără bani în portofel! Suma incredibilă pe care a plătit-o o femeie la Disney

O porție de lapte cu cereale a lăsat-o fără bani în portofel! După ce și-a făcut un buget pentru ziua cea mare, femeia și-a luat copilul și a plecat în parcul de distracții, unde i-a îndeplinit toate poftele micuței.

Citește și O experiență unică, dar uimitoare la preț! Cât a plătit un turist român în Transnistria!

O porție de lapte cu cereale a lăsat-o fără bani în portofel!

Toate au fost bune și frumoase până în momentul în care femeia i-a luat micuței sale o porție de lapte cu cereale pentru care avea să dea toți banii din portofel, potrivit Cancan.ro.

După ce fetița a mâncat laptele cu cereale, mama ei a cerut nota, iar atunci când a văzut suma pe care avea să o plătească femeia a simțit că i se face rău.

Când și-a mai revenit în fire, Kaitlin nu s-a putut abține, a pus mâna pe telefon și a făcut mai multe poze pe care le-a urcat pe rețelele de socializare unde le-a povestit prietenilor săi pățania sa.

„La Disney are un gust mai bun”, a scris femeia în dreptul postării sale. 

Pentru porția de lapte cu cereale Kaitlin a scos din buzunar suma de 65 de euro.

Postarea ei a stârnit un val de reacții din partea internauților care în marea lor majoritate au fost de părere că dacă nu-și permitea să plătească, atunci putea să-i explice fetiței că nu este cazul că scoată din buzunar o sumă atât de mare doar pentru o porție de lapte cu cereale.

Pe de altă parte alți internauți au fost de părere că prețurile sunt imense la Disney, în Florida, și din acest motiv foarte mulți părinți nu își duc copiii acolo.

„De aia nu vreau să-mi duc copiii la Disney…La fel de bine puteai plăti ca Cenușăreasa să vină la tine acasă”, au scris internauții.

Văzând că reacțiile oamenilor nu au fost cele așteptate femeia a postat un alt videoclip în care a explicat faptul că: „Totul a fost publicat ca o glumă pură și o exagerare”.

Citește și Cât a plătit un turist străin pentru un sejur all inclusive de 7 zile în Mamaia. Bărbatul a venit pentru prima oară pe litoralul românesc

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult