- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O renumită companie la nivel internațional, Zenova, a intrat pe piața din România. Românii vor avea șansa la noi locuri de muncă

31 Jan, 09:37 • Fundeanu Madalina
Un nou jucător a intrat pe piața din România! Zenova este un furnizor britanic de soluții pentru stingerea și prevenirea incendiilor. Românii vor beneficia de locuri de muncă noi.
O renumită companie la nivel internațional, Zenova, a intrat pe piața din România. Românii vor avea șansa la noi locuri de muncă

Zenova, furnizor britanic de soluții pentru stingerea și prevenirea incendiilor, a intrat acum pe piața din România, printr-un acord neexclusiv cu un distribuitor local, conform datelor transmise de Profit.ro.

Un nou jucător a intrat pe piața din România: Zenova, furnizor de soluții pentru stingerea și prevenirea incendiilor

Acordul neexclusiv, cu distribuitorul local Distreo, acoperă tot portofoliul de produse al furnizorului britanic.

„Accelerarea evidentă a semnării de către Zenova a acordurilor de distribuție în noi țări din Europa, precum Germania și România, și în întreaga lume, reprezintă o execuție deliberată a unei strategii de vânzări care urmează unei perioade cu consum mare de capital, axată pe cercetare și dezvoltare și pe îmbunătățirea standardelor de certificare a suitei noastre de produse”, a declarat Thomas Melchior, CEO al grupului britanic.

Te-ar mai putea interesa și: Țara noastră prinde viteză în UE. România a înregistra una dintre cele mai mari creșteri economice în perioada iulie – septembrie 2023

Zenova
Zenova

Printre produsele acestui furnizor se numără vopsele ignifuge, vopsele și tencuieli izolatoare, lichide de stingere a incendiilor și stingătoare de incendiu.

Dulux Decorator Centre a fost numit oficial distribuitor și depozitar al gamei Zenova, la finalul anului trecut, conform voxmarkets.co.uk.

Este cel mai mare producător de vopsele și decorațiuni din Marea Britanie și din Europa. Dulux este o filială principală a grupului AkzoNobel, a patra cea mai mare companie de acoperiri industriale și de consum din lume. Astfel, Dulux a încheiat un acord pe o perioadă de 3 ani pentru toate soluțiile de acoperiri Zenova.

„Am fost foarte încântat să vă prezint un nou proiect. Faptul că un nume de renume mondial precum Dulux Decorator Centre a fost desemnat ca distribuitor Zenova reprezintă o etapă importantă în povestea de creștere a Zenova.

Pe lângă sprijinul acordat produselor noastre de către un lider al industriei, acest lucru reprezintă o extindere materială a echipei noastre actuale de vânzări prin intermediul rețelei Dulux Decorator Centre, care cuprinde peste 230 de magazine și echipe specializate în specificații.”, a declarat Thomas Melchior, în legătură cu numirea Dulux Decorator Centre.

Vezi mai multe știri: Valul de concedieri din IT continuă în 2024 chiar în timp ce giganții din domeniu se laudă cu rezultate istorice pe bursă