- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O româncă a reușit să își deschidă propriul atelier în Italia. Iată care este cel mai mare vis al ei!

03 Dec, 19:03 • Oprea Alina
Pasiunea este totul! O româncă din Italia și-a transformat pasiunea în job, creându-și un atelier pentru a-și putea desfășura activitatea! Totuși, care este cel mai mare vis al ei?
O româncă a reușit să își deschidă propriul atelier în Italia. Iată care este cel mai mare vis al ei!

O româncă croitoreasă care s-a stabilit în Italia e zece ani, pe numele său Anca Maria Luminița, este în Forli și și-a deschis, recent, un atelier specializat în articole vestimentare personalizate.

Femeia a declarat că pasiunea sa este cusutul, iar numele pe care aceasta l-a pus atelierului său este de „Felicità su misura” (Fericire pe măsură), potrivit celor de la Rotalianul.

Ambiția sa a depășit orice așteptare, întrucât zona în care aceasta locuiește este foarte afectată de inundații. Din cauza acestora, foarte mulți antreprenori și-au închis sau mutat afacerile, însă femeia a les să lase atelierul pentru că a vrut să redea măcar o parte din viața de care se bucura înainte localitatea din Emilia Romagna.

„Multe magazine de aici s-au închis, și așa am decis să deschid afacerea pentru a ajuta la repopularea cartierului după tot ce s-a întâmplat cu inundațiile din luna mai”, a declarat femeia, potrivit gandul.ro.

Atelierul său este înflorit, fiindcă are și loc dejoacă pentru copii, astfel fiind un punct de întâlnire pentru cetățenii locuitori din Forli, dar și spațiu de studiu pentru copiii săi. Mămica poate îmbina munca cu timpul petrecut alături de familie, ceea ce este o realizare personală.

Mai mult decât atât, aceasta are un mare interes pentru reciclare și pentru transformarea articolelor vestimentare, care sunt uitate prin dulapuri, în piese moderne.

„„Mi-ar plăcea să dedic o zi pe săptămână acelor articole vestimentare de care uităm adesea, să le reajustăm și să le actualizăm. Reciclarea este, de asemenea, importantă, pentru că anumite țesături din trecut nu mai există.”, a mai adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Citește mai multe despre: Cât câștigă o româncă, angajată ca femeie de serviciu, în Italia. Ce salariu ar avea în țară pentru același post

Atelier vestimentar
Atelier vestimentar

Care este cel mai mare vis al româncei?

Înainte de croitorie, Anca Maria a lucrat într-un atelier de mobilă, iar apoi într-o fabrică de tricotaje. Cel mai mare vis al ei, după cum ea mărturisește, este de a deveni un designer vestimentarde succes. Aceasta se concentrează pe crearea de îmbrăcăminte personalizată care să aducă bucurie și pentru a celebra unicitatea fiecărei persoane. Numele atelierului, de aici este inspirat.

„Cusutul este pasiunea mea și sunt specializată în crearea de îmbrăcăminte, cum ar fi geci, pantaloni, paltoane. Aș dori să îmi creez propriul brand și linia mea personală.”, a concluzionat femeia, conform sursei citate.

Citește mai multe despre: Româncă condamnată la închisoare în China. Aceasta are de executat 13 ani!