- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă colosală la Kaufland! Produsele preferate ale românilor sunt la un super preț redus de Ziua Națională

30 Nov, 13:29 • Cornel Ghimeșan
De Ziua Națională a României, Kaufland le-a pregătit clienților săi o surpriză de proporții. Retailerul a anunțat că produsele preferate ale românilor sunt la un super preț, la începutul lunii decembrie.
Ofertă colosală la Kaufland! Produsele preferate ale românilor sunt la un super preț redus de Ziua Națională

Produsele preferate ale românilor sunt la un super preț redus de Ziua Națională. Reprezentanții Kaufland au anunțat că în perioada 29 noiembrie – 5 decembrie, vor sărbători alături de clienții lor Ziua Națioanală a României. Aceștia le-au pregătit românilor un cadou greu de refuzat și anume o reducere substanțială la produsele lor preferate.

Citește și Mai mulți români și-au cumpărat zeci de baxuri de ulei cu 1 ban litrul. Cum au reușit să păcălească sistemul Kaufland

Produsele preferate ale românilor sunt la un super preț redus de Ziua Națională

Astfel, în această perioadă românii vor beneficia de reduceri substanțiale la produsele ce se regăsesc sub marca Vreau din România. Acestea sunt extrem de apreciate de clienții Kaufland pentru calitatea lor, dar și pentru faptul că provin chiar de la noi din țară.

Clienții Kaufland vor găsi aceste produse mai ieftine cu 20%, la raft, potrivit fanatik. 

Când vine vorba despre fermieri și producători locali, Kaufland este unul din principalii retaileri din România și unul dintre cei mai mari susținători. Anual, mai mult de 80% din cheltuieli merg către furnizori.

Mai mult, din fiecare leu cheltuit în lanțurile de magazine, 67 de bani sunt direcționați către afacerile locale spun reprezentanții companiei.

Gama Vreau din România a fost introdusă pe rafturile Kaufland încă din anul 2017, iar de-a lungului timpului, marca a evoluat în funcție de dorințele și nevoile clientului. În prezent, consumatorii din România au la dispoziție peste 270 de produse incluse în această gamă, însă permanent se adaugă unele noi.

Românii care de Ziua Națională a României vor să sauvureze gustul autentic românesc o pot face oricând, dar mai ales acum când Kaufland oferă această reducere de 20%, produsele devenind mai mult decât accesibile.

Din această gamă fac parte atât alimente de bază, precum făină, mălai, până la lactate și brânzeturi, carne proaspătă, dar și mezeluri, conserve, dulciuri, produse de panificație și răcoritoare.

În 2023, la raft sunt listate mai multe produse cumpărate adesea. Este vorba despre salamul Victoria felii, cârnații oltenești, salamul bănățean, fasolea bătută, salata de ardei copți cu usturoi, salata de vinete cu ceapă, precum și zacusca cu vinete și ardei copți.

Citește și De unde provine carnea de porc de la Kaufland. Mulți români care cumpără din acest hipermarket vor avea o surpriză

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult