- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

One United Properties, investiție record într-un teren din Capitală! Ce se va construi pe Șoseaua Progresului

17 Feb, 15:27 • Stefan Simion
One United Properties a cumpărat un teren de 45.000mp pe Șoseaua Progresului! Iată ce se va construi în zona respectivă.
One United Properties, investiție record într-un teren din Capitală! Ce se va construi pe Șoseaua Progresului

One United Properties a anunțat care sunt următoarele lucrări pe care dorește să le implementeze chiar în Capitală! Reprezentanții au cumpărat de la Adriean Videanu un teren de 45.000mp pe Șoseaua Progresului, acolo unde vor începe în scurt timp noile construcții, citează zf.ro.

Dezvoltatorul imobiliar are planuri mari cu terenul proaspăt achiziționat, pentru care a oferit 35 milioane de euro. Valoarea totală a proiectului care urmează să înceapă este estimată la 400 mil. de euro.

Ce se va întâmpla pe Șoseaua Progresului

One United Properties a anunțat care sunt planurile pe care le are cu terenul proaspăt achiziționat pe Șoseaua Progresului! Se pare că dezvoltatorul imobiliar va începe construcția celei mai înalte clădiri rezidențiale din București. Din primele informații publicate, aceasta se va numi One Cotroceni Towers și va avea 33 etaje. Compania antreprenorială a achiziționat ultimul dintre cele mai mari terenuri din București, care dispune de documentațiile necesare pentru demararea unui nou proiect în următoarea perioadă.

„Proprietăţile One Cotroceni Park şi One Cotroceni Towers sunt învecinate pe aceeaşi strada, Şoseaua Progresului. Cu o valoare brută de dezvoltare (GDV) estimată la 400 milioane euro, One Cotroceni Towers va fi o importantă dezvoltare mixtă şi un exemplu emblematic de regenerare urbană, care va creşte gradul de atractivitate a traiului, muncii şi a petrecerii timpului liber în Bucureşti.

Aceasta va cuprinde 1.296 de unităţi rezidenţiale dispuse în cinci turnuri. Două turnuri vor avea 33 de etaje, devenind astfel cea mai înaltă dezvoltare rezidenţială din Bucureşti şi din regiune”, se menționează în raportul publicat de companie.

Vezi și: Surpriză în piața imobiliară! Un celebru milionar revine în domeniu. Care sunt planurile lui

Șoseaua Progresului
Șoseaua Progresului

Lucrările vor începe în luna martie a acestui an, iar dezvoltarea mixtă va include și o clădire de birouri. Suprafața închiriabilă este estimată la 48.000mp, iar aceasta va fi denumită One Cotroceni Park Office Faza III.

„Suntem încântaţi să anunţăm One Cotroceni Towers, noua noastră dezvoltare, şi extinderea eforturilor de regenerare urbană ale One United Properties în zona Cotroceni. Vânzările excelente de la One Cotroceni Park, unde 92% dintre unităţi au fost vândute în primul an de la demararea vânzărilor, au dovedit oportunitatea importantă pe care One United Properties o are în extinderea brandului high-end ONE către dezvoltări de dimensiuni mai mari, destinate clienţilor cu venituri medii şi medii superioare.

În plus, observăm o cerere semnificativă pentru apartamente, birouri şi spaţii comerciale în zona Cotroceni, ceea ce înseamnă că este un cartier foarte important pentru investiţiile noastre viitoare”, spune co-CEO companiei, Victor Căpitanu.

“Turnurile rezidenţiale vor fi conectate la nivelul parterului şi primului etaj, cu un mix de spaţii comerciale pentru o varietate de servicii, precum o sală de sport cu piscină, pieţe alimentare, restaurante, afterschool pentru copii şi alte servicii specifice care vor reduce timpul de deplasare al locuitorilor, şi mici spaţii de birouri la primul etaj”, a completat acesta.

Citește și: Domeniul imobiliar din România are de suferit! Tot mai puține case și terenuri ajung să fie cumpărate

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult