- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Patronul Transylvania Steak House, devenit cunoscut pentru burgerii cu foiță de aur, condamnat la cinci ani de închisoare

16 Feb, 23:06 • Cornel Ghimeșan
Patrolul Transylvania Steak House, devenit cunoscut la nivel național pentru burgerii în foiță de aur, a fost condamnat la închisoare.
Patronul Transylvania Steak House, devenit cunoscut pentru burgerii cu foiță de aur, condamnat la cinci ani de închisoare

Magistrații de la Tribunalul București au decis să-l condamne pe Avram Gal, Transylvania Steak House, la cinci ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență. Sentința nu este încă definitivă.

Patronul Transylvania Steak House, devenit cunoscut pentru burgerii cu foiță de aur, condamnat la cinci ani de închisoare

Avram Gal, patronul Transylvania Steak House, vindea burgeri cu foiță de aur cu 6000 de euro. A fost condamnat fiindcă are pretins că are pile în instituțiile publice și că poate să aranjeze un contract de livrare de materiale de protecție anti-Covid. Bărbatul a luat banii respectivi, suma de 400.000 de lei, și i-a dat pe mașini de lux și distracție.

Citește și O nouă schemă de ajutor. Sunt în joc 262 de milioane de euro de la AFIR

„În baza art. 291 alin. 1 C.pen. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000., cu aplic. art. 396 alin. 2 C.proc.pen. condamnă pe inculpatul GAL AVRAM MARIUS la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

În baza art. 67 alin. 1 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin.1 lit. a şi b C.pen., pe o durată de 2 ani, pedeapsa complementară urmând a se executa conform art. 68 alin. 1 lit. c C.pen.

În baza art. 65 alin. 1 şi 3 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen., pe durata executării pedepsei principale.

În baza art.404 alin. 4 lit. c C.proc.pen. menţine sechestrul asigurător dispus de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație ?i Justiție – Direcția Națională Anticorupție, prin ordonanța nr. 157/P/2020 din 06.10.2020 cu privire la bunurile inculpatului Gal Avram Marius, până la concurența sumei de 440.940 lei.

În baza art. 291 alin. 2 C.pen. rap. la art. 112 alin. 1 lit. e C.pen. dispune confiscarea specială de la inculpat a sumei de 440.940 lei. În baza art. 274 alin. 1 C.proc.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 13.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotarârii. Pronunțată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului și a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 16.02.2024”, se arată în minuta deciziei nedefinitive de vineri.

Citește și Calculul pensiei nu poate să includă anumite perioade. Anunțul Casei de Pensii

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult