- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Petrom, scădere semnificativă a prețurilor carburanților! Noi prețuri la început de săptămână!

13 Nov, 08:52 • Oprea Alina
Pe lângă reduceirle pe care Petrom le aplică, stația de carburanți a scăzut în mod semnificativ prețurile la motorină și benzină. Românii se pot bucura de prețuri mai mici la început de săptămână!
Petrom, scădere semnificativă a prețurilor carburanților! Noi prețuri la început de săptămână!

În decursul săptmânii trecute, Petrom a modificat prețurile în fiecare zi, iar acesta a continuat reducerile de prețuri ale carburanților. S-au aplicat ieftiniri în weekend de 16 bani pe litrul de motorină și 12 bani pentru litrul de benzină, iar în acestea au fost aplicate și reducerile promoționale de câte 7 bani pe litru pe care Petromj le aplică în o treime din stațiile sale la final de săptămână. Așadar, românii care alimentează de la Petrom, în fiecare weekend, de vineri seara de la ora 23 până duminică seara la ora 23, prețurile sunt reduse cu 7 bani pe litru. Petrom a desfășurat aceste campanii și în anii trecuți.

Ai putea fi interesat și de: Lovitură grea pentru OMV Petrom! Compania raportează un profit net de 2,548 miliarde de lei, în scădere cu 72%, în primele nouă luni ale anului

Petrom, prețuri mai mici la carburanți!

În decursul dimineții de luni, reducerile la stația de carburanți Petrom s-au încheiat ca fiind mai mici față de vineri cu 5 bani pe litru încazul benzinei, iar în cazul motorinei, cu 9 bani. Economedia monitorizează stația Petrom Vitan, iar conform constatărilor sale, luni, 13 noiembrie 2023, un preț de 6,71 lei pentru un litru de benzină standard și 7,34 lei pe litru în cazul motorinei standard.

În weekend, sâmbătă și duminică, se afișsau următoarele prețuri:

Petrom, prețuri carburanți
Petrom, prețuri carburanți

Vineri, 10 noiembrie 2023, s-au afișat următoarele prețuri: 6,76 lei pentru un litru de benzină standard și 7,43 lei pe litru în cazul motorinei standard, potrivit Economedia.

Petrom, prețuri carburanți
Petrom, prețuri carburanți

În Capitală, potrivit peco-online, prețurile carburanților se prezintă în următoarea situație: prețul benzinei standard este cuprins între 6,65 si 6,72 lei pe litru, iar cel al motorinei standard, între 7,32 lei și 7,35 lei pe litru.

Prețurile carburanților a crescut semnificativ față de luna trecută, cu un procent de 4,9%, ceea ce rezultă că, un plin de 50 de litri, costă astăzi cu 17,5 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile. În cazul motorinei, prețul unui plin s-a diminuat cu 4,4%, asta însemnând că un plin de 50 de litri costă astăzi cu 17,5 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

La momentul actual, primul loc cu cele mai mici prețuri ale carburanților îl ocupă Malta, urmată de România, pe locul doi, în Uniunea Europeană. Statul român se află pe locul 4 în Uniunea Europeană în cazul motorinei, în ceea ce privește cel mai mic preț la acest tip de combustibil, după Bulgaria, Malta, Polonia.

Ai putea fi interesat și de: OMV Petrom şi Auchan au făcut anunțul mult așteptat de șoferi! Toate benzinăriile din țară au acum magazine MyAuchan