- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Piaţa imobiliară din Cluj-Napoca uimeşte din nou! Cât costă un apartament de 54 mp, cu o terasă plină de buruieni

23 Apr, 17:43 • Cornel Ghimeșan
Anunțul pentru un apartament din Cluj-Napoca a stârnit discuții aprinse, evidențiind discrepanța dintre prețul cerut și calitatea locuinței. Descrierea face referire la o locuinţă de lux, situată într-un ansamblu rezidențial convenabil amplasat în oraș, însă unele aspecte au fost criticate de potențialii chiriași.

Cu toate că locuința este descrisă ca fiind de calitate superioară, cu un design spectaculos și atenție la detalii, un detaliu a surprins pe mulți: terasa de 20 de metri pătrați este acoperită de buruieni. Acest aspect, combinat cu chiria aproape de 1.000 de euro, a stârnit nedumerirea și ironia unor persoane, sugerând că prețul pare exagerat pentru un apartament cu un singur dormitor și o bucătărie mai mare, scrie Ştiri de Cluj.

Cât costă un apartament de 54 mp, cu o terasă plină de buruieni

Locuința cu „două camere (un dormitor și un living cu bucătorie) este situată in ansamblul Mon Jardin, strada Soporului, 2 min de supermarket Mega Image, la 5 min de Iulius Mall, Iulius Parc, Baza Sportiva Gheorgheni, Kaufland, Jysk, si in apropierea mijloacelor de trasport in comun. Apartamentul cu 2 camere oferit spre inchiriere are suprafata utila de 54 mp + 1 terasa de 20 mp. Apartamentul cu 2 camere se ofera spre inchiriere la stadiul de superfinisat, mobilat si utilat. Dispune de 1 loc de parcare privat subteran. Materialele folosite de calitate superioara, designul ales si atentia la detalii, fac ca aceasta proprietate sa fie una spectaculoasa, care iese in evidenta pe piata imobiliara din orasul Cluj-Napoca”.

Citeşte şi: ANPC verifică site-urile de cumpărături Temu şi Shein. La ce trebuie să fie atenţi cumpărătorii

Potrivit anunţului, locuinţa are 2 camere (un dormitor și un living cu bucătărie) şi este situată în ansamblul Mon Jardin. În zonă sunt mai multe magazine, dar şi staţii de transport în comun. Apartamentul cu două camere oferit spre închiriere are suprafaţa utila de 54 mp + 1 terasa de 20 mp şi dispune de un loc de parcare privat subteran. Ei bine, pe terasa de 20 de metri pătrați cresc buruieni, iar de 1.000 de euro te-ai aștepta la un penthouse, nu la un apartament cu dormitor și o bucătărie mai mare!

Citeşte şi: Investiție de 1 miliard de dolari într-o mină de magneziu dezafectată de lângă Oradea. Proiectul ne pune în competiție directă cu China

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult