- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Plajele din Grecia se transformă în Mamaia! Tarifele șezlongurilor au bubuit „Aici e ca la Mamaia, mai nou!”

04 Jul, 12:22 • Constantin Cristina
Grecia, destinația solicitată de români în această perioadă, este catalogată drept Mamaia, după ce și-a majorat considerabil tarifele de pe plaje.
Plajele din Grecia se transformă în Mamaia! Tarifele șezlongurilor au bubuit „Aici e ca la Mamaia, mai nou!”

Turiștii se întorc total nemulțumiți de prețurile Greciei. Tarifele majorate semnificativ i-au lăsat pe români fără bani în buzunar, a transmis ziare.com.

După întoarcerea din vacanță, turiștii au discutat despre aceste aspecte pe rețelele sociale, mai exact Facebook, unde cataloghează Grecia ca fiind Mamaia, de fapt, din cauza prețurilor ridicate.

Vezi și: Avertizări ANM! Turiștii vor avea parte de un fenomen meteo ciudat pe litoralul românesc. Un val de ceață densă a închis două porturi

Plajele din Grecia se transformă în Mamaia! Tarifele șezlongurilor au bubuit „Aici e ca la Mamaia, mai nou!”

Un român care se afla în vacanță în Halkidiki a semnalat prețurile explozive de pe plajele din Grecia, în special tarifele ridicate pentru închirierea unui șezlong.

„Pentru cei care vă pregătiți de vacanță sau de plajă la Paliouri, e bine să știți că aici au cam pus monopol băieții deștepți!Plajele Lefki Ammos, Cabana, Poumba, sunt cu prețuri de minim 15 euro pentru setul de umbrelă cu două șezlonguri.Pot ajunge și până la 20/30 euro fără consumație inclusă.În același timp sunt percepute consumații de minim 20 euro la fiecare set.Dacă mai știți vreo plajă pentru familii cu copiii unde nu se taxează șezlongurile, vă rog să ne anunțați. Aici e ca la Mamaia, mai nou!”, a scris turistul pe Forum Halkidiki.

În comentarii, internauții au participat la discuție și au adus situații similare cu cea a bărbatului și a tras un semnal de alarmă cu privire la plajele cu prețuri destul de ridicate.

„Klimataria. Nu se plătesc șezlongurile și nici nu e impusă o consumație minimă.”

„Beach bar hawai nici măcar nu ne întrebau dacă mai vrem ceva, trebuia să îi chemăm noi, deci deloc sufocanți și n-am plătit nimic, decât ce am consumat. Mâncarea la bar super ok.

„Anul trecut pe Sithonia am văzut 5 plaje superbe pe nici una nu am achitat șezlong și nici consumație minimă. Klimataria kalamitsi cea de la beach bar hawaii …..sper să fi rămas la fel. Sper să fie de folos.”

„Pot să confirm, astăzi 02.07.23 pe plaja Paliouri tariful pentru un set umbrela + șezlonguri este de 15 euro + o consumație obligatorie de 10 euro de adult. În total 35 euro distracția…”

„Berea 7€/7,5€.”

Grecia
Grecia

„În general, poți face plajă pe prosop și acolo unde sunt plaje amenajate cu șezlonguri?”, a întrebat cineva.

„Punctual, la Paliouri da, noi am stat f bine lângă; plaja este minunată și o recomand, dincolo de prețul șezlongurilor (acolo este opțiunea personală).”

„În Sani lângă plaja resortului nostru era o plajă unde se strângea multă lume cu prosoape. Lângă erau unii care închiriau bărci, etc. În câteva zile au adus umbrele și Șezlonguri și le-au pus în zona de prosoape. (Nu știu regulile la ei sau cum se procedează, dar sper ca Grecia să nu ajungă noua Bulgarie/Românie).”

„30 de euro doar setul de umbrelă și 2 șezlonguri în primul rând”

„65 Eur / șezlong și 30 Eur umbrela la Jysk. 160 Eur pt 2 persoane și stai unde vrei și de câte ori pe zi vrei. Se amortizează investiția în 4-5 zile de plajă.”

„Deci ca la MAMAIA + drumul!”

„Astăzi am fost la Agora beach club, 30 e doar setul de umbrela și 2 șezlonguri în primul rând. Consumație nu s-a impus. Prețurile de la restaurant măricele. Total 200 e, 2 adulți și 1 copil de 3 ani. Dar, plajă curată, distanță mare între șezlonguri, apă minunată, ideală pt copii mici, mâncarea ff bună și pe plajă și la restaurant. Pe Sithonia, la talgo beach același preț la șezlonguri, 30 e, fără consumație.”

„Simantra Beach, 15€ de persoană/ șezlong, preț în care este inclusă o cafea de 5€”.

Alte articole: Care este motivul pentru care românii sunt considerați neserioși de către eleni, după ce lasă o căruță de bani în Grecia