- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Preț carburanți 10 iunie 2024. Cât costă azi benzina și motorina

10 Jun, 09:01 • Bumbeneci Diana
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 10 iunie 2024 a fost actualizat. Cât costă azi litrul de benzină și motorină la stațiile de alimentare din România.
Preț carburanți 10 iunie 2024. Cât costă azi benzina și motorina

Dacă ești șofer și vrei să afli unde găsești cele mai bune prețuri la carburanți pentru ziua de luni, 10 iunie 2024, ai ajuns în locul potrivit. Prețurile la benzină, motorină și GPL pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro.

Preț carburanți 10 iunie 2024

Prețurile la carburanți pentru luni, 10 iunie 2024, au înregistrat schimbări notabile față de săptămâna precedentă. Șoferii sunt sfătuiți să verifice aceste modificări pentru a economisi la următoarea alimentare. Conform datelor furnizate de peco-online.ro, în anumite orașe, prețurile au scăzut considerabil, oferind oportunități bune pentru șoferi.

Cea mai ieftină benzină din România pentru ziua de luni se vinde cu 6,79 lei pe litru. Acest preț avantajos poate fi găsit în Năsăud, Bistrița-Năsăud, la stația Petrolium Privat. Este o oportunitate excelentă pentru șoferii din această zonă să facă plinul la un preț redus.

În ceea ce privește motorina, cel mai bun preț este tot de 6,79 lei pe litru, disponibil la aceeași stație din Năsăud, Bistrița-Năsăud, Petrolium Privat. Acest lucru face ca alimentarea în această zonă să fie extrem de convenabilă atât pentru posesorii de mașini pe benzină, cât și pentru cei care folosesc motorină.

Pentru cei care folosesc GPL, cea mai bună ofertă este de 3,27 lei pe litru. Acest preț poate fi găsit în București, la stația Lukoil din sectorul 3. Este o alegere excelentă pentru șoferii din capitală care doresc să economisească la costurile de combustibil.

Dacă te afli în București, iată care sunt cele mai bune prețuri pentru luni, 10 iunie 2024:

Benzină standard: 6,87 lei pe litru la stația Petrom de pe Strada Dr. Herescu Petre, Sector 5.
Motorină standard: 6,94 lei pe litru.
GPL: 3,27 lei pe litru la stația Lukoil, sectorul 3.

Ai putea citi și: Ofertă inedită. Autocar FlixBus din București spre destinații de vacanță din UE. Prețuri de la 50 de lei

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este de 6,94 lei și se vinde la acest preț la stația Socar de pe strada Vasile Lascăr, București.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este de 3,27 lei și se vinde la acest preț stația Lukoil, din strada Șoseaua Mihai Bravu, Sector 3, București.

carburanți
carburanți

Preț benzină și motorină luni, 10 iunie 2024- Cluj-Napoca

  • Cel mai mic preț benzină: 6,91
  • Cel mai mic preț motorină: 6,99
  • Cel mai pic preț GPL: 3,57

Preț benzină și motorină luni, 10 iunie 2024- Timișoara

  • Cel mai mic preț benzină: 6,86
  • Cel mai mic preț motorină: 6,94
  • Cel mai pic preț GPL: 3,57

Preț benzină și motorină luni, 10 iunie 2024- Iași

  • Cel mai mic preț benzină: 6,87
  • Cel mai mic preț motorină: 6,94
  • Cel mai pic preț GPL: 3,31

Preț benzină și motorină luni, 10 iunie 2024- Constanța

  • Cel mai mic preț benzină: 6,91
  • Cel mai mic preț motorină: 6,93
  • Cel mai pic preț GPL: 3,55

Citește și: Lista noilor primari ai României. Ei sunt edilii pentru următorii 4 ani

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult