- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețul unui vin fiert si al unui kurtos din Târgul de Crăciun de la Sibiu! Care sunt prețurile în târgurile de Crăciun din Capitală?

09 Dec, 10:08 • Oprea Alina
Această perioadă este destinată târgurilor de Crăciun, iar oamenii preferă să se plimbe prin acestea. Totuși, care este cheltuiala unei seri în Târgul de Crăciun de la Sibiu? Dar la București?
Prețul unui vin fiert si al unui kurtos din Târgul de Crăciun de la Sibiu! Care sunt prețurile în târgurile de Crăciun din Capitală?

Târgurile de Crăciun reprezintă ocazia perfectă de a te distra, dar și relaxa alături de cei dragi, fie că vorbim de un carusel pentru cei mici, roata în care te poți aventura alături de partener sau pur si simplu căsuțele de mâncare pe care nu le poți rata, târgurile de Crăciun din țară sunt atracția principală în aceste zile.

Din punct de vedere al prețurilor, acestea diferă de la târg la târ, însă diferențele nu sunt foarte mari.

Ai putea fi interesat și de: Cadourile de Crăciun, un lux pentru români! Bugetul pe care o familie îl alocă în acest an pentru darurile de sub brad, mai mic față de cel din 2022

Cât costă la Târgul de Crăciun din Sibiu?

Târgul de Crăciun de la Sibiu se află la a 16-a ediție și se desfășoară În Piața Mare. Acesta a reuți să transforme această piață într-un cadru vibrant și plin de viață, iar turiștii se pot bucura de diferite activități alături de familie.

Târg de Crăciun București
Târg de Crăciun București

De asemenea, pe platforma TikTok sunt foarte mulți influenceri care testează prețurile produselor pe care le găsesc la cele mai populare târguri de Crăciun din țară.

Recent, o tânără a vorbit despre prețurile târgului din Sibiu, aceasta mărturisind că sunt ceva mai mici decât cele din București.

„Per total, mi s-a părut că prețurile sunt puțin mai mici ca în București. Vin fiert-12 lei, cozonac (prețurile pornesc de la 45 de lei), acadele-10 lei, ciocolata caldă-10 lei, kurtos-25 lei, turtă dulce-15. 30 de lei ca să te dai în roată,” a comunicat Cristina Ioana pe TikTok, conform celor furnizate de KanalD.

Târgul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 22:00, și în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 22:00. Oamenii se pot bucura de atmosfera plăcută a târgului până la data de 2 ianuarie 2024.

Costurile de la cele mai mari târguri din București

Cele mai mari târguri din București sunt situate în Piața Constituției, în hala Laminor Arena și în Parcul Drumul Taberei.

Bucureștiul găzduiește mai multe târguri de Crăciun, mai exact trei, ceea ce înseamnă că aceștia au de unde alege. Mai mult decât atât, cel care a atras atenția celor mai mulți a fost cel de la Laminor Arena.

Aici, prețurile sunt pe măsură.

„O porție de gogoșele, 15 lei-5 bucăți. Am luat o frigăruie, un cârnăcior, trei mici cu muștar și o pită, 92 de lei. Waffle cu frișcă și o bucățică de ferrero rocher, 25 de lei. Kurtos la 25 de lei cu nucă,” a comunicat Andu, cunoscut pe rețelele sociale drept „O guriță mică”, conform sursei citate.

Acesta a mai adăugat că pe o porție de trei mici a dat 30 de lei.

Ai mai putea fi interesat și de: Românii NU mai fac față cheltuielilor. S-au făcut credite pentru facturi, lemne sau chiar pentru porcul de Crăciun