- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețuri extravagante de mii de euro ale bijuteriilor din coji de cartofi! Au depășit cu mult bijuteriile din metale prețioase „Cât un tablou”

25 Mar, 20:10 • Constantin Cristina
Bijuteriile din coji de cartofi au depășit cu mult costurile unor bijuterii din metale prețioase clasice. Astfel, asemenea bijuterii „naturale” pot ajunge la câteva mii de euro.
Prețuri extravagante de mii de euro ale bijuteriilor din coji de cartofi! Au depășit cu mult bijuteriile din metale prețioase „Cât un tablou”

Femeile sunt atrase din ce în ce mai mult de bijuteriile realizate într-un stil unic, având un aspect rar întâlnit. Acesta a fost factorul care a influențat crearea unor bijuterii din coji de cartofi sau hârtie. Costurile unor astfel de bijuterii ar putea fi cu mult mai scumpe față de cele din metale prețioase obișnuite, a spus spynews.ro.

Citește și: ANAF scoate la licitaţie salbe şi alte obiecte din aur confiscate. Cum poţi face, la preţuri mici, cea mai bună investiţie a momentului DOCUMENT

Colecțiile doamnelor conțin accesorii din aur sau din metale prețioase care sunt destul de scumpe, însă nu toată lumea a aflat încă de accesoriile din coji de cartofi sau hârtie care au toate șansele să reinventeze moda.

Costurile bijuteriilor din coji de cartofi sau hârtie

După cum știm, un inel de aur costă, în medie, câteva sute de lei, pe când bijuteriile din coji de cartofi sau hârtie ajunge la câteva mii de euro.

Aceste accesorii unice sunt confecționate de artiști pricepuți, făcute manual din propria creativitate. Așadar, costul este influențat destul de mult de artă, ajungând să se compare cu prețul unui tablou sau sculpturi.

„Au fost sculptori care făceau bijuterie, artiştii clasici care se jucau cu bijuteria. Bijuteria a fost privită până la un moment dat ca un fel de accesoriu. O bijuterie costă cât un tablou, cât o sculptură.”, a declarat David Sandu, la Observatornews.ro.

Artiștii care au venit cu ideea de creare unor bijuterii altfel sunt convinși că vor avea succes, deoarece sunt extrem de atractive și unicate.

„Toată lumea mă întreba: Ce e ăsta? Inel? Poate dop de sticlă de parfum. Răşina am prelucrat-o forate mult după ce s-a întărit. Adică am sculptat-o pur şi simplu pentru că am vrut să dau ideea de translucid, uşor, fragil.”, a spus Andreia Popescu, designer de bijuterii, conform sursei citate.

Alte articole: „Casa de amanet” ANAF! Ce sumă s-a încasat la bugetul de stat din vânzarea a 136 de bijuterii și obiecte de aur și platină confiscate de fisc?!