- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prima ediție a festivalui Massif din Poiana Brașov a atras peste 4,2 milioane de euro

16 Mar, 00:01 • Claudia Simion
Massif, festivalul care a avut prima ediție în acest an la Poiana Brașov, a fost un real suuces. Festivalul s-a bucurat de 100 de artiști români și internaționali și peste 38.000 de participanți.
Prima ediție a festivalui Massif din Poiana Brașov a atras peste 4,2 milioane de euro

Petrecăreții s-au bucurat de muzică și sporturi de iarnă. Au fost montate trei scene la baza pârtiei Bradu și la cele 3 apres-ski-uri partenere: Nuba Chalet, Yager Chalet și Kupa.

Pentru prima ediție a festivalului Untold Universe a făcut o investiție de peste 3,5 milioane de euro.

Citește și Suma alocată pentru funcționarea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav

Potrivit datelor oficiale, din totalul participanților, 31% au fost din Brașov, 18% din Cluj-Napoca, 17% din București, iar restul de 34% fiind din alte zone ale țării. Petrecăreții din afara Brașovului au fost cazați fie în oraș, la poalele munților, fie în Poiana Brașov. La hotelurile de trei stele partenere Massif s-au cazat peste 70% turiști, iar la cele de patru stele peste 80%.

Cât au cheltuit petrecăreții în trei zile de festival

Participanții veniți din afara Brașovului au cheltuit, în trei zile de festival, în medie 470 de euro / persoană.

Printre cei care s-au implicat în organizarea festivalului Massif se numără antreprenorul român de succes Dragoș Anastasiu. El a achiziționat un pachet de acțiuni în compania care a lansat proiectul din Poiana Brașov. Dragoș Anastasiu e fondatorul Grupului Eurolines, ale cărui cele mai importante linii de business acoperă industria ospitalității – Green Village 4* Resort și Valea Verde Retreat, precum și un segment important din industria închirierilor de mașini prin Enterprise Rent A Car.

Citește și București, Brașov și Constanța, principalele motoare economice în 2022. Cumulat, fac o treime din PIB-ul României

”Admir curajul și determinarea echipei UNTOLD Universe de a-și duce mai departe visurile, de a trece peste toate obstacolele din ultimii 3 ani, fără să își piardă dorința de a inova și de a aduce bucurie publicului. Mă bucur să le fiu aproape în acest nou proiect și am încredere că va crește și se va dezvolta”, declară Dragoș Anastasiu.

Tags: