- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Producătorul finlandez de anvelope Nokian Tyres face angajări pentru fabrica sa de la Oradea

02 Oct, 10:17 • Andrei Alina
Nokian Tyres dă startul angajarilor. Se caută 550 de persoane pentru viitoarea fabrică de la Oradea. În cursul anului 2023, recrutarea se va concentra pe angajații de la birouri, iar recrutarea pentru personalul de producție va începe în prima jumătate a anului 2024.
Producătorul finlandez de anvelope Nokian Tyres face angajări pentru fabrica sa de la Oradea

Producătorul finlandez de anvelope Nokian Tyres anunță că a dat startul procesului de recrutare pentru fabrica pe care o construiește în prezent la Oradea, o investiție de 650 de milioane de euro. Compania caută 550 de persoane care să muncească în ceea ce va deveni ”prima fabrică din industria anvelopelor cu emisii zero de CO2”, scrie Economica.net.

Citește și: Se fac angajări la o fabrică importantă din România. Se oferă un salariu de 5.000 de lei și primă de Crăciun și Paște de 1.000 de lei

Cei interesați să se angajeze la Nokian Tyres Oradea pot face acest lucru accesând pagina de cariere a companiei, unde au posibilitatea să își încarce propriul CV și/sau să completeze formularul online la www.nokiantyres.com/romania_recruitment.

Fabrica Nokian Tyres din Oradea va reprezenta un pas important în atingerea unor obiective climatice și mai ambițioase, deoarece va fi prima fabrică din industria anvelopelor cu emisii zero de CO2. Potrivit companiei, locația din România susține acest obiectiv, deoarece permite utilizarea energiei verzi produse în apropierea fabricii și oferă acces la căile ferate și proximitatea de clienții din Europa Centrală pentru care anvelopele de la fabrica Oradea vor fi produse. 

Citește și: Revolut se pregăteşte să intre pe piaţa creditelor imobiliare şi face angajări inclusiv în România

Fabrica din România va deveni parte a rețelei globale de producție Nokian Tyres, alături de fabricile din SUA și Finlanda. Capacitatea anuală a acesteia va fi de 6 milioane de anvelope, cu potențial de extindere în viitor. Fabrica se va concentra pe producția de anvelope pentru autoturisme și SUV-uri de dimensiuni mari, care vor fi vândute în principal pe piața din Europa Centrală. Locația va găzdui, de asemenea, o unitate de distribuție pentru depozitarea și distribuția anvelopelor. Suprafața construită totalizează aproximativ 100.000 m2. Investiția totală în construirea de la zero a fabricii este estimată la aproximativ 650 de milioane de euro, ceea ce reprezintă una dintre cele mai valoroase investiții din România, din ultimii ani.