- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Produsele pe care Lidl le scoate la vânzare la mare reducere astăzi, de 8 martie. Ce cadouri poți lua de Ziua Femeii

08 Mar, 09:40 • Bumbeneci Diana
Produsele din Lidl puse la vânzare pentru Ziua Femeii. Poți cumpăra mai multe obiecte pe care să le faci cadou pe 8 martie.
Produsele pe care Lidl le scoate la vânzare la mare reducere astăzi, de 8 martie. Ce cadouri poți lua de Ziua Femeii

Dacă vrei să faci cadouri de 8 martie, sau simple cumpărături la u  preț accesibil Lidl a anunțat că a pus la vânzare produse specifice pentru această zi. Mai multe reduceri vor bucura astăzi românii.

Ofertele Lidl pe 8 martie

Lidl a anunțat că pune la vânzare mai multe produse cu care poți să îți surprinzi cele mai importante femei din viața ta, la un preț redus. Mare parte din ele se vând cu prețuri mai mici de 10 lei, fie că este vorba despre dulciuri sau produse cosmetice.

Ai mai putea citi: Produsele care apar pe 1 martie în magazinele Lidl. Românii se vor bate pe oferte

Lidl
Lidl

La reducere se mai află și sufletul cu ciocolată de 200 de grame, cu căpșuni ori fructe de pădure, al cărui preț este de 11, 99 lei. O altă variantă mai este sufleul Red Velvet, de 160 de grame, care costă 12,99 lei.

La ofertă mai este și Gnocchi. Lidl a anunțat că o pungă în formă de inimă se comercializeză cu 9,99 lei. Printre alte produse din ofertă se mai numără și o cutie cu macarons de 90 grame, care costă 16,99 lei.

Din categoria bomboane, există două variante, cea de trufe belgiene. Prețul unei cutii este de 8,99 lei sau praline cu marțian, al cărui preț este de 7,49 lei.

La ofertă se mai află și pralinele în formă de inimă cu ciocolată, al cărui preț este de 11,99 lei. Lidl a anunțat că de Ziua Femeii vor fi prețuri reduse și la cutiile de bomboane cu praline belgiene, care costă 21,99 lei. Oferte sunt și în ceea ce privește gama de torturi. Unul singur, de 1 kg, se vinde cu 29,99 lei.

Cât despre parfumuri, Lidl a anunțat că produsele vor avea prețuri cuprinse între 15,99 lei și 19,99 lei, acestea fiind printre primele vândute în perioada 1-8 martie.

Vezi și: Lidl dă lovitura fără precedent în România și investește aproape 50 de milioane de euro într-un depozit de 8 hectare. Investiția mamut a nemților va fi într-o locație complet neașteptată!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult