- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 31 mai și 1 iunie

30 May, 15:47 • Bumbeneci Diana
ANM a emis o nouă prognoză meteo. Vremea se menține instabilă atât la noapte, cât și în zilele următoare.
Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 31 mai și 1 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru această noapte și pentru următoarele zile. Cum va fi vremea pe 31 mai și 1 iunie.

Prognoza meteo

Cerul va fi variabil cu unele înnorări în vestul, centrul și sudul țării, unde, pe arii restrânse, îndeosebi la începutul nopții, vor mai fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei până spre 4 grade. Izolat se va semnala ceață.

În București, cerul va fi variabil, iar vântul în general slab. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

Miercuri, în România, vremea va fi caldă. În Banat, Crișana, Carpații Occidentali și Meridionali și local în Oltenia, precum și în vestul Munteniei și al Transilvaniei, după-amiaza și seara vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Aversele vor avea și caracter torențial, se vor înregistra cantități de apă însemnate și pe suprafețe mici va cădea grindină și vor fi vijelii. În restul teritoriului și al intervalului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice vor fi pe suprafețe mici, cu precădere la deal și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei până spre 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

meteo
meteo

În București, vremea va fi caldă și frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Vezi și: Anunțul momentului pentru șoferii din România. Prețul benzinei crește considerabil. Ce se întâmplă azi, 30 mai, cu motorina

Meteo joi România

Vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 22 și 30 de grade. În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, precum și în zonele montane și submontane din restul teritoriului, mai ales după-amiaza și seara, vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi pe suprafețe restrânse. Minimele termice vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile intramontane și 18 grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București: vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în a doua parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Vezi și: Detalii de ultimă oră. Ce se întâmplă cu șomajul

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult