- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

PSD vrea demisia lui Nicușor Dan. Marcel Ciolacu: „Cel mai bine este să își dea demisia. Nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României”

14 Nov, 09:01 • Bumbeneci Diana
Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, îi solicită demisia lui Nicușor Dan. Ciolacu este de părere că actualul primar al Capitalei nu este competent pentru o astfel de funcție.
PSD vrea demisia lui Nicușor Dan. Marcel Ciolacu: „Cel mai bine este să își dea demisia. Nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a făcut declarații duminică, la Antena 3 despre Nicușor Dan. Social-democratul este de părere că cel mai bine este ca Nicușor Dan să își dea demisia și să lase bucureștenii să găsească un viceprimar, pentru că nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala și provoacă probleme după probleme.

Marcel Ciolacu susține că Nicușor Dan trebuie să își dea demisia din funcția de primar al Capitalei

Declarațiile lui Marcel Ciolacu vin în contextul în care după ce primarul Capitalei i-a cerut să vorbească cu Ministrul de Finanțe pentru a rezolva problema termiei în București.

PSD vrea demisia lui Nicușor Dan. Marcel Ciolacu: „cel mai bine este să își dea demisia. Nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României”
PSD vrea demisia lui Nicușor Dan. Marcel Ciolacu: „cel mai bine este să își dea demisia. Nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României”

„Tu te interesezi de căldura bucureștenilor pe 10 noiembrie? Tu în noiembrie te trezești? Să sune Ciolacu. E o incoerență, are excedent în septembrie de 200 de milioane de lei și cere ajutor la guvern. O să avem discuția în coaliție, dacă premierul dorește să aibă această discuție, nu e în atribuțiile mele”, a spus Ciolacu.

Mai mult, Marcel Ciolacu mai consideră că la ora actuală cea mai bună soluție este demisia. El a susținut public, de mai multe ori, că Nicușor Dan nu este competent pentru funcția pe care o deține.

Din punctul meu de vedere, îmi mențin părerea, cel mai bine este să își dea demisia, să lase bucureștenii să găsească un viceprimar. Nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României,  nu are știința necesară”, a continuat liderul PSD.

Te-ar mai putea interesa: Prețul unui kg de carne de porc se apropie de 30 de lei, cu doar o lună înaintea Crăciunului. Ce șanse mai au românii să cumpere produse mai ieftine

De altfel, social-democratul i-a solicitat lui Nicușor Dan să lase Guvernul în frig, dar să pună bucureștenii pe primul loc: „Mai bine să le înghețe țurloaiele guvernanților decât să sufere de frig bucureștenii”

Pentru împrospătarea memoriei domnului Marcel Ciolacu, șeful de partid al Gabrielei Firea, cea care a adus Primăria Capitalei în faliment, iată graficul cu sumele alocate pentru termie de municipalitate din 2012 până în prezent. Nu trebuie să fii olimpic la matematică ca să înțelegi că în ultimii doi ani am alocat sume considerabil mai mari pentru termie decât administrația trecută”, a transmis Nicușor Dan, săptămâna trecută, pe pagina sa de Facebook.

Mai poți citi și: Încep înscrierile pentru Selecţia Naţională a Eurovision Song Contest

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult