- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Raiffeisen Bank bate palma cu David Popovici! Instituția bancară îl susține pe campionul român pe drumul său spre succes

20 Apr, 10:20 • Constantin Cristina
Raiffeisen Bank a semnat un parteneriat de 4 ani cu David Popovici, campionul român la înot pentru a-i fi alături în parcursul său sportiv.
Raiffeisen Bank bate palma cu David Popovici! Instituția bancară îl susține pe campionul român pe drumul său spre succes

Raiffeisen Bank anunță semnarea unui contract de colaborare pe o durată de patru ani de susținere a campionului român, David Popovici, dar și promovarea performanței românești, a informat zf.ro.

„De peste 25 ani, Raiffeisen Bank este un actor important în economia naţională, o bancă solidă, cu rezultate care ne onorează. Am reuşit să obţinem aceste rezultate datorită abordării noastre de a face investiţii pe termen lung, sustenabile. Pentru echipa Raiffeisen Bank, performanţa este o cursă susţinută, sistematică, pas cu pas. Suntem onoraţi să putem face parte din galeria de suporteri a lui David Popovici, să îl susținem în parcursul său sportiv şi vă invităm alături de noi!”, a menţionat Zdenek Romanek, Preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank România.

Vezi și: David Popovici a suferit de convulsii febrile în copilărie. Mesajul campionului către români

Raiffeisen Bank bate palma cu David Popovici

Sportivul român este dublu campion european și mondial la înot va fi susținut pe drumul său spre atingerea succesului.

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank

„Sunt bucuros de acest parteneriat pentru că este unul pentru performanţă. Motivaţia mea ţine de succes, stabilitate, siguranţă, valori împărtăşite cu echipa Raiffeisen. Este un parteneriat pe termen lung: îmi doresc să fac performanţă în sport pe termen lung, şi să întorc o parte din acest succes nu doar sub formă de inspiraţie pentru alţi tineri – eu la rândul meu fiind inspirat de alţi performeri români – ci şi ca şi contribuţie în societate, în comunităţi.”, a declarat fericit David Popovici, înotător român de performanţă.

Raiffeisen Bank urmărește prin acest parteneriat, stilul de viață sănătos și menținerea tradiției în ceea ce privește susținerea valorilor românești.

„Promovarea sportului ca stil de viaţă sănătos este una din direcţiile strategice de implicare în comunitate ale companiei Raiffeisen Bank. Avem deja tradiţie în ceea ce priveşte susţinerea valorilor româneşti. Încă din 2008, am fost activi în promovarea sportului de masă, ca mod de viaţă sănătoasă cât şi a sportului de performanţă. Suntem, alături de întreaga Românie, suporterii lui David Popovici. Astăzi intrăm într-un parteneriat al valorilor şi sunt convins că vom avea multe momente de bucurie pe care să le împărtăşim în viitor!”, a completat Cristian Sporiş, Vice-Preşedinte, Corporate Banking Division şi Membru Consiliu Director Raiffeisen Bank România.

David Popovici este un înotător român, care a devenit campion mondial și european, iar anul trecut a reușit să fie cel mai tânăr campion mondial în proba de 200 metri liber masculin, dar și unul dintre cei mai tineri campioni mondiali la masculin din istoria înotului. Campionul deține recordul mondial la seniori și la juniori la proba de 100 metri liberi, precum și recordul mondial la juniori, la 200 metri liber.

Alte articole: Care e prima mașină a lui David Popovici la 18 ani? Prețul se ridică la 100.000