- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Restricții de circulație pe A2. Poliția Română anunță pe unde nu vor mai putea românii să conducă, până în decembrie 2022

19 Sep, 09:03 • Bumbeneci Diana
Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui. Se reiau lucrările de reabilitare pe podul de la Cernavodă și pe podul peste Brațul Borcea, anunță centrul Info Trafic din cadrul Poliției Române.
Restricții de circulație pe A2. Poliția Română anunță pe unde nu vor mai putea românii să conducă, până în decembrie 2022

Restricții noi pe autostrăzile din țară! Centrul Infotrafic a anunțat în această dimineață că, în perioada 19 septembrie – 22 decembrie, în vederea continuării lucrărilor de reabilitare, se vor aplica noi restricții de circulație pe podul de la Cernavodă și pe podul peste Brațul Borcea. Șoferii vor fi obligați să țină cont de restricții, cel devreme până în decembrie.

Noi restricții de circulație pe A2

La podul peste Brațul Borcea, în intervalul anunțat de autorități, se va închide circulația rutieră pe benzile destinate sensului de deplasare Constanța – București (calea II, km 147+015 – km 144+235), traficul desfășurându-se deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului București – Constanța (calea I).

Lucrările de reabilitare ce vor începe chiar astăzi fac referire la înlocuirea hidroizolației și a straturilor căii, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor, înlocuirea parapetului pietonal și direcțional, înlocuirea căii pe trotuare și a dalelor de trotuar, reparații la dalele de conlucrare dintre grinzile de beton armat precomprimat, mai anunță Poliția Română.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Cum se va desfășura ziua istorică

Restricții circulație A2
Restricții circulație A2

În același timp, la podul de la Cernavodă, de luni până pe 27 septembrie, circulația autovehiculelor va fi închisă pe sensul Constanța – București (calea II, km 160+160 – km 156+715), traficul desfășurându-se deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului București – Constanța (calea I).

Sunt anunțate și alte lucrări, programate până în decembrie. În acest sens, reprezentanții centrului Infotrafic anunță că circulația autovehiculelor va fi închisă pe sensul București – Constanța (calea I, km 156+715 – km 160+319), traficul desfășurându-se deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului Constanța – București (calea II). Este vorba despre lucrările ce vor duce la continuarea înlocuirii parapetului pietonal, înlocuirea căii pe trotuare și a dalelor de trotuar.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte marcajele rutiere, să nu depășească în locuri nepermise și să țină cont de toate restricțiile aplicate pe sectoarele de drum menționate, pe toată perioada lucrărilor. Orice abatere de la lege va duce la amenzi usturătoare și la pierderea permisului de conducere.

Citește și: Majorarea pensiilor, dezbătută de ministrul Muncii. Cum vor fi ajutați românii să facă față facturilor enorme

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult