- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Rețeaua Bioderm, fondată de medicul Lucian Russu, se transformă în spital și deschide clinici în cinci orașe în 2024. Investiție de 500.000 de euro pentru fiecare unitate

12 Mar, 23:27 • Cornel Ghimeșan
Rețeaua Bioderm, fondată de medicul Lucian Russu, urmează să se extindă în 2024, cu mai multe clinici în Galați, Târgoviște, Focșani, Pitești, Constanța.
Rețeaua Bioderm, fondată de medicul Lucian Russu, se transformă în spital și deschide clinici în cinci orașe în 2024. Investiție de 500.000 de euro pentru fiecare unitate

Lucian Russo a investit 500.000 de euro în clinica Bioderm din Săftica (Ilfov), pe care ulterior a transformat-o în spital, cu 32 de paturi de spitalizare de zi. Investiția uriașă a fost făcută din bani proprii.

Citește și Vouchere de vacanță 2024. De ce schimbări se lovesc românii anul acesta

Rețeaua Bioderm, fondată de medicul Lucian Russu, se transformă în spital

Medicul antreprenor are în plan pentru acest an să extindă brandul Bioderm la nivel național, mai exact în cinci orașe din țară, o investiție care ar putea ajunge la suma de aproximativ 1 – 1,5 milioane de euro. Echipa din noul spital va avea 30 de angajați.

„Avem dreptul la sănătate! În acest spirit, deschidem Bioderm Hospi­tal, unde avem capacitatea de a oferi ser­vicii la cele mai înalte standar­de în tot spectrul de afecţiuni derma­to­logice, de­contate de Casa de asigu­rări. De peste trei decenii suntem dedi­caţi dermatolo­gi­ei, timp în care am fost conectaţi la o cazu­is­tică diver­să, complexă şi la ulti­mele descope­riri“, a spus dr. Lucian Russu, medic spe­cialist dermatologie-venero­logie, fon­da­torul Bioderm.

Citește și BAT investește 30 mil. lire sterline într-un nou Centru de Inovare pentru noile categorii de produse din portofoliul său, în Southampton, Marea Britanie

În noul spital va exista o unitate modernă de fototerapie pentru tratarea diverselor afecțiuni dermatologice, dar și pentru rejuvenare și reîntinerire. Va fi dotat și cu peste 20 de lasere medicale chirurgicale, cosmetice și vasculare moderne. Cu ajutorul lor pot fi eliminate tumori ale pielii, alunițe și alte formațiuni benigne sau maligne, dar vor putea fi tratate și o serie de afecțiuni dermatologice.

Pacienții din toată România vor putea să beneficieze de consultații decontate în baza unei trimiteri de la medicul de familie sau un medic specialist care are contract cu Casa de Asigurări.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult