- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Revolut lansează un produs revoluționar în România și în alte 4 țări europene. „Revolut Reader”, dispozitivul care va simplifica plățile cu cardul

07 Mar, 23:01 • Bocioacă Bianca
Revolut lansează Revolut Reader în România și în alte patru piețe europene - Belgia, Polonia, Germania și Ungaria.
Revolut lansează un produs revoluționar în România și în alte 4 țări europene. „Revolut Reader”, dispozitivul care va simplifica plățile cu cardul

Revolut Reader este un echipament portabil de mici dimensiuni, destinat tuturor comercianților, antreprenorilor, prestatorilor de activități independente, practicanților de meserii liberale și vânzătorilor ambulanți.

Revolut România se află deja în negocieri avansate cu o mare companie de ridesharing care să doteze mașinile de taxi cu astfel de dispozitive.

Citește și: 3 motive pentru care ar trebui să îți duci la reciclat vechiul telefon

Revolut Reader va apărea pe piața din România

Revolut Reader poate accepta plăți instant cu cardul de debit sau de credit, precum și plăți contactless. Echipamentul are capacitatea de funcționare necesară pentru a derula sute de plăți pe zi, doar cu o încărcare, iar viteza de realizare a unei plăți este de sub cinci secunde. Noul dispozitiv are avantajul de a permite clienților să accepte, încaseze sau să depoziteze fondurile încasate într-un singur loc, mai exact în contul lor Revolut Business.

„În procesul de concepere a acestui produs, echipa noastră s-a concentrat asupra nevoilor clienților, care au solicitat o modalitate rapidă, la îndemână, de a încasa bani, fără a încetini activitatea, cu un acces imediat la fondurile încasate și posibilitatea de a vedea banii în cont mai repede decât este standardul în industrie – 2-3 zile lucrătoare.

Acestora li se adaugă și o baterie cu o durată lungă de viață a terminalului, un grad ridicat de siguranță, capacitatea de a aduce într-un singur punct toate operațiunile, fără să fie nevoie de mai multe conturi și sisteme. Toate acestea sunt caracteristici pe care clienții noștri de business le pot găsi la Revolut Reader. Un echipament care doar cu un click îți crește afacerea”, a declarat Iulian Boia, Sales Manager România.

Citește și: Ce soluție are în plan Guvernul pentru reducerea cheltuielilor la stat. Este posibil un val de concedieri în masă

Revolut Reader poate fi adaptat la alte sisteme POS existente în cadrul afacerilor românești, având inclusă și o soluție SDK/API.

În următoarele luni, oferta Revolut Business va fi extinsă cu o soluție ePOS care va conferi mai multă flexibilitate comercianților, dacă aceștia trebuie să integreze Revolut Reader cu sisteme POS deja utilizate. Revolut a încheiat un parteneriat cu Jabil Payments pentru a dezvolta o soluție proprie mPOS, potrivit bzibrasov.ro.