- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românul desemnat cel mai bun barman din Spania. L-a servit chiar și pe regele Felipe al VI-lea. „Mulți consideră artă ceea ce face el”

14 May, 11:48 • Lupu Alexandra
Adrian Sehob este românul care a dat lovitura în Spania. Bărbatul a fost desemnat cel mai bun barman din țară.
Românul desemnat cel mai bun barman din Spania. L-a servit chiar și pe regele Felipe al VI-lea. „Mulți consideră artă ceea ce face el”

Adrian Sehob a fost desemnat cel mai bun barman din Spania, și totodată, unul dintre cei mai buni din lume, spune ziare.com. Românul are 41 de ani și este director la barul ales cel mai bun local de cocktail din Spania.

Cel mai bun barman din Spania

Adrian Sehob are 41 de ani și s-a născut în Zărnești. Românul a reușit să-și facă un nume în Madrid și Spania, acolo unde s-a dus în urmă cu mai bine de 20 de ani. El este mândru de originile sale transilvănene și își amintește cu drag de amintirile din copilărie, atunci când visa să ajungă mecanic de locomotivă.

Adrian Sehob și-a început cariera la 17 ani în România, într-un club din Zărnești. La început, aranja bilele pe masa de biliard. Acolo a dezvoltat o pasiune pentru ospătărie, care l-a propulsat ulterior în topul barmanilor din lume. Acum este mâna dreaptă a lui Diego Cabrera, la cârma lui Salmón Gurú, aflat pe lista celor mai bune baruri gastro-cocktail din lume.

Vezi și: Cât câștigă lunar o femeie de serviciu româncă în Spania. Platformele de recrutare sunt pline de anunțuri

Colegii îl descriu pe românul desemnat cel mai bun barman din Spania o persoană caldă și zâmbitoare, mereu plină de viață și pasionată de ceea ce face. Ei spun că Adrian răspunde mereu la întrebările despre România cu zâmbetul pe buze și este mereu pregătit să povestească despre țara în care a trăit. Colegii menționează că multe persoane consideră o artă ceea ce face românul, pentru că în cariera de barman, trebuie să te perfecționezi mereu, dar la fel de bine, trebuie să fii educat și umil în același timp. Ei spun că trebuie să găsești un echilibru între toți clienții.

„Adrian al nostru este o persoană caldă, zâmbitoare, plină de viață și pasionată de ceea ce face. Răspunde la întrebări mereu cu un zâmbet și pregătit să povestească despre România și experiența sa în Spania. Mulți consideră artă ceea ce face el.

La aceste niveluri înalte, profesia cere să multe calități. Trebuie să te perfecționezi continuu. Mai trebuie să fii educat și în același timp umil. Să cunoști multe informații despre produsele pe care le manipulezi. Să petreci foarte multe ore la muncă.

Să găsești echilibrul între toți clienții, de obicei mulți turiști”, spun colegii românului.

Adrian Sehob, barman
Adrian Sehob, barman

Colegii spun că, în cariera de barman, este important să nu te lași copleșit de emoții atunci când ai în față un client din registrul VIP. Se pare că românul a avut ocazia să-l servească chiar și pe regele Felipe al VI-lea.

„Și când trebuie să servești un cocktail regelui Felipe al VI-lea, așa cum i s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, să nu te lași dus de emoții și să te comporți în mod profesional”, spun colegii lui Adrian Sehob.

Citește și: Cât te costă să îți trăiești bătrânețea în Spania. Te poți descurca cu 1000 de euro la pensie