- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 € în România. În ce proiect s-a implicat românca măritată cu patronul Ferrari

29 Aug, 13:29 • Toma Anca
Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 € în România. În vârstă de 31 de ani, românca măritată cu Pierro Ferrari (77 de ani), a cărui avere este cifrată la aproximativ 6,5 miliarde de euro, este o prezență constantă pe piața imobiliară de la noi. Încă din 2016, tânăra a investit în proiectul Belvedere Residence și în ansamblul de vile ZenVille din Voluntari.
Romina Gingașu,  investiție de 2.000.000 € în România. În ce proiect s-a implicat românca măritată cu patronul Ferrari

Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 € în România. Recent, soția patronului Ferrari s-a aflat în București, unde a avut mai multe întâlniri de afaceri, dar a pregătit și lansarea filmului despre Enzo Ferrari, tatăl partenerului ei, notează cancan.ro.

Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 € în România

Cel mai recent proiect în care s-a implicat Romina este achiziționarea a 20% din Saphire Herăstrău, un ansamblu rezidențial amplasat în Cartierul Francez, pentru care a plătit în jur de două milioane de euro. A cumpărat două etaje care reprezintă un penthouse de 420 de metri pătrați, cu o terasă de 80 de metri pătrați.

Pentru mine, Sapphire Herăstrău este de departe cea mai practică clădire, în care există terasă pentru fiecare cameră de oaspeți și laundry room de 15 mp, separat, lângă zona de lift”, a declarat Romina Gingașu, pentru sursa citată.

Într-un interviu acordat celor de la Forbes, bruneta a afirmat că nu ar trebui să constituie o surpriză faptul că a ales să investească în România. “România a fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator”, spunea soția omului de afaceri italian.

Citește și: La ce preț ajunge cel mai ieftin Ferrari. Este din Lego, nu are motor și doar bogații lumii și-l pot permite

Romina Gingașu: „Nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el”

Românca a recunoscut că i-a fost destul de greu să se acomodeze cu stilul de viață al miliardarului și că la începutul relației lor garderoba sa era modestă pentru întâlnirile pe care acesta le avea.

”Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus românca.

Deși oamenii sunt tentați să creadă că Romina și Piero Ferrari aruncă cu banii în stânga și în dreapta, ei bine lucrurile stau cu totul altfel. Românca a mărturisit că sunt o familie normală și că soțul său este foarte atent la cheltuieli.

”E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală”, a mai spus Romina Gingașu Ferarri.