- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ryanair lansează noi zboruri către România. Biletele de avion sunt puse în vânzare în sistemul online

31 Mar, 08:54 • Lupu Alexandra
Ryanair a anunțat pe 30 martie că lansează noi zboruri către România. Așa cum arată primele informații, vestea este una bună pentru călătorii din Italia, Belgia, Franța și Irlanda. Biletele sunt deja puse la vânzare.
Ryanair lansează noi zboruri către România. Biletele de avion sunt puse în vânzare în sistemul online

Ryanair aduce vestea momentului pentru călători. Sunt lansate noi zboruri către România, din Italia, Belgia, Franța și Irlanda. Așa cum relatează m.stiridiaspora.ro, biletele sunt deja puse la vânzare în sistemul online.

Ryanair lansează noi zboruri către România

În data de 30 martie, Ryanair a anunțat în cadrul unei conferințe de presă patru rute importante către România, din Italia, Belgia, Franța și Irlanda. Conform reprezentanților, pe Aeroportul Internațional Iași vor opera aproximativ 30 curse directe, mai exact, Iași – Dublin (joi și duminică), Iași – Milano (marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică), Iași – Bruxelles (marți, miercuri, duminică), iar în cele din urmă, Iași – Paris (marți, joi, vineri, duminică). Reprezentanții au confirmat că bileteje de avion sunt deja puse la vânzare în sistemul online.

Lansarea zborurilor Ryanair pe Aeroportul Iași a fost sărbătorită printr-o ceremonie organizată pe platforma de sosire a unui avion din direcția Bergamo. Aeronava a fost întâmpinată cu tradiționalul și celebrul arc de apă. După acest „spectacol”, oficialii au tăiat panglica inaugurală alături de echipajul de zbor.

Citește și: Ryanair introduce patru noi curse din România! Compania aeriană a anunțat programul zborurilor

Alicja Wojcik-Golebiowska a precizat că Ryanair are de gând să extindă activitatea și în următoarele sezoane. Până atunci, compania aeriană va procesa în acest an peste 250.000 de pasageri și va crea peste 175 locuri de muncă la Iași. Oficialul a precizat că biletele de avion vor fi regăsite la cele mai mici prețuri.

„Suntem extrem de încântaţi să operăm zboruri pe Aeroportul Iaşi în sezonul de vară 2023. Suntem siguri că cele patru rute ce leagă oraşul Iaşi de Bruxelles-Charleroi, Dublin, Paris-Beauvais şi Milano-Bergamo vor oferi mai multe oportunităţi de călătorie pentru locuitorii din Iaşi şi din regiunea de NE.

Totodată, sperăm să concretizăm planurile noastre de extindere şi în următoarele sezoane. Ryanair, compania aeriană nr. 1 în Europa, va procesa anul acesta un număr de peste 250,000 de pasageri din şi către Iaşi şi va crea peste 175 de locuri de muncă, continuând să genereze trafic mai mare, să ofere mai multe joburi şi mai multe bilete de avion la cele mai mici preţuri”, declară Wojcik-Golebiowska, country manager CEE&Baltics.

Ryanair lansează noi zboruri către România
Ryanair lansează noi zboruri către România

Romeo Vatră și-a arătat bucuria față de parteneriatul obținut pentru Aeroportul Internațional Iași, alături de unul dintre cei mai importanți operatori din Europa. Directorul General este mulțumit de faptul că prețurile sunt avantajoase, iar de asemenea, călătorii au multe oportunități din perspectiva destinațiilor.

„Avem, iată, zboruri cu mai multe frecvenţe spre Paris, Bruxelles, Milano şi Dublin, care vin în sprijinul celor ce călătoresc în scop personal, turistic şi de afaceri. Ne dorim ca aceste destinaţii să fie pe placul tuturor şi să îmbie la călătorii în siguranţă.

Totodată, venirea la Iaşi a acestei companii, atât de aşteptată de ieşeni şi nu numai, demonstrează că direcţia de dezvoltare pe care aeroportul o urmează este una fără precedent, infrastructura modernă pe care o pregătim oferind companiilor aeriene garanţia pentru un business de succes”, spune Vatră.

„E un lucru care ne bucură, dar ne şi responsabilizează foarte mult. Pentru finalul acestui an estimăm 2 milioane de pasageri pe Aeroportul Iaşi, un nou record în istoria aerogării”, completează directorul general al Aeroportului Iași.

În paralel, președintele CJ Iași spune că aeroportul orașului devine din ce în ce mai atractiv pentru companiile aeriene. Costel Alexe precizează că acest lucru arată multe despre evoluția din ultimii doi ani a instituției.

„Sunt încrezător că vom putea să ne consolidăm parteneriatele cu operatorii aerieni odată ce vom finaliza lucrările la terminalul T4.

Venirea Ryanair la Iaşi este o confirmare a poziţiei pe care Aeroportul Iaşi o are, aceea de cel mai important aeroport din regiunea de Nord-Est. Sunt sigur că această alegere va genera numeroase beneficii pentru călători, pentru aeroport şi pentru companie”, declară Alexe.

Vezi și: Ryanair introduce două noi rute din Irlanda spre România. Tarifele anunțate de transportatorul aerian