- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

S-a aflat! Câți bani cere Andreea Bălan pentru a cânta la o nuntă. Tariful este mai mic decât al altor soliști

01 Apr, 12:30 • Lupu Alexandra
Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară. Fără îndoială, multe persoane și-ar dori ca solista să le cânte la nuntă. Iată care sunt costurile.
S-a aflat! Câți bani cere Andreea Bălan pentru a cânta la o nuntă. Tariful este mai mic decât al altor soliști

Cine nu și-ar dori să-i cânte Andreea Bălan la nuntă? Arista este una dintre cele mai îndrăgite din țară, dar la fel de bine, este una dintre cele mai răvășitoare apariții în showbiz, așa cum relatează cancan.ro. Solista se bucură de succes în plan profesional, însă când vine vorba despre tarife, informațiile sunt surprinzătoare.

Cât cere Andreea Bălan pentru a cânta la o nuntă

Andreea Bălan are o experiență de zeci de ani în industria muzicală. Artista de muzică ușoară este una dintre cele mai îndrăgite din țară, și nu în ultimul rând, reprezintă una dintre cele mai răvășitoare apariții în showbiz.

Solista are un adevărat succes în plan profesional, tocmai de aceea, nu este de mirare că multe persoane și-ar dori să-i cânte la nuntă. Persoanele interesate trebuie să știe că prețurile sunt destul de modeste, în ciuda faptului că blondina are o experiență de zeci de ani în spate. Concret, pe tot parcursul petrecerii, Andreea Bălan cere între 1.000 și 1.500 euro. Tarifele sunt unele surprinzătoare.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Șase românce se află într-o relație cu milionari din toată lumea. Poveștile care au ajuns până în presa internațională

Comparativ cu alți artiști, prețurile artistei sunt unele accesibile. În paralel, tarifele cerute de Andra ajung până la 6.000 euro pentru un concert de două ore, iar Delia nu solicită mai puțin de 19.000 pentru un eveniment. Potrivit informațiilor prezentate de sursa citată, Bălan cere 2.500 euro pentru o oră de cântat la concert.

Andreea Bălan, tarife surprinzătoare pentru a cânta la o nuntă
Andreea Bălan, tarife surprinzătoare pentru a cânta la o nuntă

Pe lângă contractele de publicitate sau campanii, artista își câștigă veniturile și din evenimente private sau show-uri la care participă. Situația financiară a Andreei Bălan nu este deloc una de care s-ar putea plânge vreodată. Arista a avut un succes uriaș în industria muzicală. Solista a debutat în acest sector în 1994, iar la doi ani distanță, a lansat primul album care a făcut ravagii, urmat de multe altele.

Între 1998 și 2002, cântăreața s-a lansat în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu, iar cele două artiste au reușit să scoată împreună 7 albume. 1.5 milioane de exemplare au fost vândute în 2002, iar ulterior, trupa a primit 4 discuri de platină și unul de aur. După ce s-au separat în plan muzical, Andreea Bălan și-a lansat primul album solo.

Citește și: Căsătorie în 2023. Câte zile libere se dau de la stat și care sunt zilele în care nu trebuie să se facă nunți