- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Șase românce se află într-o relație cu milionari din toată lumea. Poveștile care au ajuns până în presa internațională

20 Mar, 21:25 • Lupu Alexandra
Șase dintre românce se pot declara de-a dreptul norocoase! Acestea se află într-o relație amoroasă cu milionari din toată lumea. Iată despre ce femei este vorba.
Șase românce se află într-o relație cu milionari din toată lumea. Poveștile care au ajuns până în presa internațională

Șase românce se mândresc cu o poveste de dragoste de nedescris, aflate într-o relație cu milionari din toată lumea. Povestea lor a fost scrisă în nenumărate rânduri în presa internațională, așa cum confirmă ziare.com.

Cine sunt româncele care se află într-o relație cu milionari din toată lumea

Lavinia Postolache provine din Pitești și are 34 ani. Aceasta este stabilită în America din 2009 și este câștigătoarea titlului de Miss World România din 2010. Piteșteanca este o actriță în ascensiune la Hollywood, iar în 2016, a apărut în producția „Demonul de Neon”. În 2021 a reușit să obțină primul rol principal într-un film realizat la Hollywood, denumit „False Colours”, iar de-a lungul timpului, a mai apărut și în alte producții, precum „Muse” sau „Alpha-1”. Fosta Miss World România se află într-o relație cu multimilionarul francez Jimmy Esebag (66 ani), care deține drepturile de autor ale brandului „Playboy” și acționar la Elite Modeling.

Anca Neacșu (actuala Verma) trăiește în India, acolo unde s-a căsătorit în anul 2006 cu miliardarul indian Abhishek Verma (54 de ani), un potent om de afaceri local. Familia Verma trăiește într-un palat luxos și sunt păziți de zeci de bodyguarzi atunci când participă la diferite evenimente publice. Cei doi au o fată împreună, iar viața lor este una de invidiat. Anca a absolvit Universitatea din Galați în domeniul ingineriei, iar la scurt timp după ce s-a retras din activitatea de fotomodel, a lucrat la Atlas Telecom Network România, unde a fost numită Director General Adjunct.

Anca Faur (63 ani) este căsătorită cu fostul astronaut Buzz Aldrin. Cei doi parteneri și-au legat viața chiar în ziua în care Aldrin a împlinit vârsta de 93 ani, mai exact, pe data de 20 ianuarie. Mica ceremonie privată a avut loc în Los Angeles, iar anunțul oficial a fost publicat pe pagina de Twitter a fostului astronaut. Anca s-a născut la Deva, a făcut Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timișoara și a obținut titlul de doctor în inginerie chimică la Universitatea din Pittsburgh. Înainte de căsătoria cu Faur, Aldrin a mai fost însurat de trei ori, având trei copii, Janice, James și Andrew. La fel de bine, Anca are și ea un băiat din prima ei căsătorie.

Citește și: Necunoscuții milionari în crypto au disparut și nu mai „sparg” milioane de dolari, se plâng cluburile de fițe din Miami. „Au vrut să arate că nu aveau nicio limită”

Cine sunt cele șase românce care trăiesc alături de milionari din întreaga lume
Cine sunt cele șase românce care trăiesc alături de milionari din întreaga lume

Iasmina Milutinovici provine din Timișoara. În urmă cu 5 ani și jumătate, ea a decis să plece în America, moment în care s-a îndrăgostit de un milionar, mai exact, de Bradford Aaron Hill, care administrează Statuia Libertății, adică cel mai important obiectiv turistic din SUA. Povestea celor doi îndrăgostiți, Iasmina (32 ani) și Bradford (65 ani) a făcut înconjurul lumii. Cuplul au doi băieți împreună, Michael (4 ani) și David Milan (2 ani).

Romina Gingașu (32 ani) este soția miliardarului Piero Ferrari, mai exact, a fiului legendarului Enzo Ferrari. Piero a divorțat în 2019 de Floriana Nalin, după o căsnicie de 50 ani. Romina a absolvit cursurile Academiei Tehnice Militare în 2016, iar după s-a specializat în marketing și vânzări. Grație cursurilor pe care a decis să le facă, a reușit să-l cunoască pe miliardarul italian de 77 ani.

Ela Arjandas are 31 ani și provine din Satu Mare. Aceasta era un cunoscut blogger de fashion în momentul în care l-a cunoscut pe Anil Arjandas, care astăzi îi este partener de viață. Pasionată încă din copilărie de modă și bijuterii, românca este la ora actuală director al magazinelor deținute de spaniolul denumit „regele bijuteriilor”. Cei doi sunt împreună de 7 ani și au împreună un băiețel.

Vezi și: România, țara bogaților. Peste 1.800 de români au averi ce sar de pragul de 30 milioane de dolari