- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

S-a anunțat prima cursă pe Aeroportul din Brașov! Avionul care va inaugura zborul „Vom ateriza cu un avion al companiei TAROM, de 100 de locuri, un Boeing”

07 Jun, 19:34 • Constantin Cristina
Pe Aeroportul Brașov va ateriza primul avion, joi, 15 iunie, care aparține companiei TAROM. Iată de unde va pleca aeronava și care este destinația.
S-a anunțat prima cursă pe Aeroportul din Brașov! Avionul care va inaugura zborul „Vom ateriza cu un avion al companiei TAROM, de 100 de locuri, un Boeing”

Primul avion care va ateriza pe Aeroportul Brașov aparține companiei TAROM și va pleca din București la 7:30, joi, 15 iunie și va zbura către Ghimbav la 8:10, a transmis radiobrasovfm.ro.

Citește și: Întorsătură de 180 de grade. Adrian Veștea declară că este luat prin surprindere de zborurile anunțate de compania Dan Air pe Aeroportul Brașov: „Toate aceste lucruri trebuie prezentate în comun”

S-a anunțat prima cursă pe Aeroportul din Brașov! Avionul care va inaugura zborul

„Vom ateriza cu un avion al companiei TAROM, de 100 de locuri, un Boeing. Vom fi prima cursă. Vom ateriza la ora 8:10 pe Aeroportul din Brașov. Îmi doresc să avem cât mai mulți oaspeți. Am încercat să aduc cât mai multe personalități brașovene acasă cu ocazia acestui eveniment. (…) Sunt mulți care încă evaluează dacă își găsesc timpul necesar pentru a ajunge cu prima cursă pe Aeroportul de la Brașov. Vom pleca, de asemenea, spre București, la ora 10:30. Deci, practic, vom avea două ore în care vom prezenta oaspeților noștri aeroportul, vom dezveli placa din interiorul terminalului”, a declarat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Mai mult, Aeroportul de la Ghimbav își va inaugura deschiderea în acest weekend care urmează să vină, 10 și 11 iunie. La deschidere vor fi show-uri aviatice, concerte și o mulțime de surprize pentru cei care trec pragul celui mai nou aeroport din țară, iar cei doritori sunt bine primiți.

Aeroportul din Brașov
Aeroportul din Brașov

Cât costă biletele de avion la Aeroportul Brașov

Tot mai mulți călători au arătat interes față de zborurile în interes turistic, mai ales acum, când ne apropiem cu pași repezi de marea deschidere de la Aeroportul Brașov. Agențiile din acest domeniu au fost suprasolicitate în ultima perioadă, având în vedere că un număr uriaș de persoane au cerut să afle care vor fi tarifele.

Operatorii de turism au confirmat că cele mai așteptate zboruri sunt cele spre Barcelona. De altfel, compania Dan Air a anunțat că va efectua zboruri de la Brașov începând cu data de 15 iunie, către 8 destinații importante din Europa. Reprezentanții companiei aeriene precizează că orarul poate suferi mici modificări. Directorul general a menționat că biletele de avion pot fi scoase la vânzare de vineri. Cu toate acestea, nu există multe promisiuni în acest sens: Matt Ian David a confirmat că există anumite probleme ale sistemului informatic, care speră să fie reglate.

Alte articole: Sorin Grindeanu, anunțul mult așteptat de mii de pasageri: ”Aeroportul Brașov va opera curse internaționale”