- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

S-au aprins luminițele de sărbători în Sectorul 3! Robert Negoiță: „Este primul an în care am împodobit bulevardele cu luminiţe şi nu doar parcurile, aşa cum am făcut în ceilalţi ani”

24 Nov, 21:57 • Gabriela Andreescu
În total au fost montate 2.433 de echipamente LED, dintre care: 984 de perdele şi şiruri luminoase; 122 traversări; figurine şi medalioane cu tehnologie LED, având consum redus de energie electrică, cu diverse forme specifice sărbătorilor de iarnă: steluţe, brad, sfere, fulgi de nea, cadou.
S-au aprins luminițele de sărbători în Sectorul 3! Robert Negoiță: „Este primul an în care am împodobit bulevardele cu luminiţe şi nu doar parcurile, aşa cum am făcut în ceilalţi ani”

Primăria Sectorului 3 a amplasat în acest an decoraţiuni de sărbători în următoarele 19 zone din sector

Principalele artere ale sectorului 3 s-au umplut de lumini în așteptarea sărbatorilor de iarnă.

Primarul Robert Negoiţă a aprins, joi, luminile de sărbători din Sectorul 3, anunţând că este primul an în care au fost împodobite bulevardele cu luminiţe, nu doar parcurile, informează Digi24.

Edilul a fost prezent în Piaţa Alba Iulia, cu ocazia evenimentului „DARcembrie”, urmat de un spectacol de muzică şi lumini care a marcat debutul perioadei de sărbători, informează Primăria Sectorului 3, mai informează sursa citată.

„Cetăţenii Sectorului 3 şi mai ales copiii merită să fie întâmpinaţi cu lumini de sărbătoare în această frumoasă perioadă a anului. Anul acesta am considerat că trebuie să marcăm luna cadourilor aşa cum se cuvine pentru o capitală europeană. Este primul an în care am împodobit bulevardele cu luminiţe şi nu doar parcurile, aşa cum am făcut în ceilalţi ani”, a declarat primarul Robert Negoiţă.

S-au aprins luminițele de sărbători în Sectorul 3. Sursa foto: Facebook
S-au aprins luminițele de sărbători în Sectorul 3. Sursa foto: Facebook

Citește și: Raed Arafat nu se teme de întreruperi de curent din cauza războiului! „Dacă o să avem probleme, o să fie din cauza furtunilor de zăpadă şi viscolului”

Robert Negoiță a anunțat evenimentul pe pagina sa personală de Facebook:

Citește și: S-a decis! Salariul minim va fi de 3000 de lei în 2023, un angajat urmând să primească 1.863 de lei în mână. În plus, 200 de lei vor fi scutiți de taxe.

Primăria Sectorului 3 a amplasat în acest an decoraţiuni de sărbători în următoarele 19 zone din sector: bd. Unirii tronson între Piaţa Unirii – Piaţa Alba Iulia; bd. Decebal tronson între Piaţa Alba Iulia – Piaţa Muncii; bd. Burebista tronson între Piaţa Alba Iulia – C. Dudeşti; Calea Dudeşti tronson între bd. Burebista – M. Bravu; bd. Mihai Bravu tronson între Splai – Piaţa Muncii; bd. Camil Ressu tronson M. Bravu – bd.1 Decembrie 1918; bd. N. Grigorescu tronson între C. Ressu – L. Rebreanu; bd. Lucreţiu Pătrăşcanu; bd. Theodor Pallady; bd. Mircea Vodă; Rond Piaţa Alba Iulia; Piaţa Muncii; Intersecţia Mihai Bravu – Calea Dudeşti; Intersecţia Dristorului – bd. Camil Ressu; Intersecţia Câmpia Libertăţii – L. Rebreanu; Intersecţia L. Rebreanu – N. Grigorescu; Intersecţia Camil Ressu – N. Grigorescu; Parcul IOR; Intrare Parc Titan.

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult