- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Saint Tropez de România! Noua stațiune de poveste, unde poți ajunge doar cu barca

02 Apr, 17:15 • Constantin Cristina
În România se află un sat unic în Europa cu o priveliște de basm. Inițial a fost un sat pescăresc, acum se transformă în Saint Tropez de România, iar aici poți ajunge doar cu barca.
Saint Tropez de România! Noua stațiune de poveste, unde poți ajunge doar cu barca

Saint Tropez de România este noua stațiune unică de pe continent care a devenit o destinație ideală pentru vacanță, însă puțini au auzit de ea, a spus zf.ro.

Gura Portiței este situat în locul în care Delta Dunării întâlnește Marea Neagră. Satul a fost inițial unul pescăresc, iar astăzi Gura Portiței a devenit locul ideal pentru iubitorii de apă, mâncare lipovenească, flora și fauna specifice zonei.

Citește și: Grecia angajează străini în turism. Numărul locurilor de muncă vacante este de 100.000

Pentru a deveni un punct turistic, satul suferă transformări încă din 1998, chiar dacă satul era descoperit de acum 250 de ani. Ceea ce face acest sat original este faptul că, oamenii trebuie să meargă cu barca din Jurilovca pentru a ajunge la destinație.

Saint Tropez de România
Saint Tropez de România

În ciuda acestui lucru, există şi o serie de facilităţi precum un restaurant a la Carte, teren de sport în aer liber şi spaţiu de joacă pentru copii, după cum se arată pe site-ul localităţii. Printre activităţile care pot fi încercate aici se numără pescuitul şi plimbatul cu hidrobicicleta pe lacul Goloviţa, printre altele.

În plus, vizitatorii nu vor trebui să împartă oaza de linişte cu prea mulţi călători, dat fiind numărul mic de sub 100 de locuri de cazare.

Mai mult, se fac angajări în colțul de paradis. Angajatorii oferă cazare, masa, dar și un salariu atractiv. Locuri de muncă variază, acestea pot fi ospătar, personal de curățenie, ajutor de bucătar.

Tarifele Saint Tropez de România

Pentru o vacanță de neuitat în Gura Portiței, există trei tipuri de cazare, camera dublă care este disponibilă în șapte vile diferite, începând de la 370 de lei și poate ajunge la 725 de lei, în care micul dejun este inclus. Mai este opțiunea de cazare la apartament + vila Zaton care începe 550 de lei și ajunge la 995 de lei, la fel cu mic dejun inclus, iar tarifele pentru cazarea la căsuță este de 300 de lei.

Alte articole: Vacanțele în Thassos se vor scumpi din nou, deși a avut deja loc o majorare cu peste 30%. Iată cât costă să închiriezi o locuință pe insulă