- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Loc de muncă plătit cu 120 de euro pe zi. Se oferă cazare gratis, nu sunt necesare studii, iar contractul este pe termen nedeterminat

26 Feb, 15:22 • Bocioacă Bianca
Locul de muncă unde poți câștiga o mică avere în fiecare zi. Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească viitorii angajați.
Loc de muncă plătit cu 120 de euro pe zi. Se oferă cazare gratis, nu sunt necesare studii, iar contractul este pe termen nedeterminat

Piața locurilor de muncă trece prin schimbări majore. Românilor le este din ce în ce mai greu să-și găsească un serviciu bine plătit care să le asigure un trai bun. Cu toate astea, acest lucru nu este imposibil. La o căutare detaliată pe site-urile de profil, se găsesc locuri de muncă plătite foarte bine.

Citește și: Detaliile de pe fluturașul de salariu care protejează drepturile angajaților. Țara în care salariații trebuie să păstreze aceste documente 10 ani

Scumpirile din ultima perioadă i-au făcut pe români să tindă spre joburi unde salariul este mare, astfel încât să nu fie nevoiți să trăiască cu grija zilei de mâine.

Un astfel de job este disponibil în Frankfurt, Germania. Cei ce sunt dispuși să se relocheze aici și știu limba engleză sau germană la nivel conversațional se pot angaja ca lucrător în depozitul aeroportului din Frankfurt.

Loc de muncă bine plătit în Germania

Aici se lucrează în trei schimburi, iar atribuțiile nu sunt deloc unele complicate. Viitorii angajați trebuie să sorteze și să depoziteze pachetelede orice dimensiune, să asigure manipularea corectă a pachetelor și să încarce și să descarce containere de marfă.

Doritorii trebuie să se relocheze în Germania, așa că este recomandat ca la acest job să aplice cei care știu că se pot muta din România. Limba engleză sau limba germană la nivel mediu conversațional este o altă cerință. Cei care ajung în etapa interviului trebuie să prezinte dovada activităților din ultimii 5 ani. Este important să nu fi existat o întrerupere mai mare de 28 de zile între două joburi.

Citește și: Ce salariu are un judecător în România. Magistrații români câștigă chiar cu 50% mai puțin decât magistrații europeni

limba engleză sau limba germană la nivel mediu conversațional este o altă cerință. Cei care ajung în etapa interviului trebuie să prezinte dovada activităților din ultimii 5 ani. Este important să nu fi existat o întrerupere mai mare de 28 de zile între două joburi.

Angajatorul pune totul la dispoziția viitorilor angajați, astfel încât procesul de recrutare, dar și cel de angajare să nu fie deloc unul complicat.

Cei care sunt angajați trebuie să știe că au cazarea asigurată. Timp de 9 luni, angajatorul oferă cazare gratuită, urmând ca după această perioadă angajatul să își găsească o locuință temporară.

Angajatul va semna un contract de muncă german pe termen nedeterminat.

Salariul este raportat la numărul de ore lucrate, dar și la efortul depus. Cine dorește, poate face ore suplimentare care sunt plătite de către angajator.

Potrivit anunțului, salariul pentru acest loc de muncă este de 14,75 de euro/ oră. La această sumă se adaugă sporuri de 25% de noapte, sporuri de 100% pentru zilele de duminică și 125% pentru zilele de sărbătoare.