- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salarii Pepco 2023. La ce venituri lunare ajunge un șef și un casier

18 Mar, 21:25 • Constantin Cristina
Pepco este unul dintre cele mai apreciate magazine din România. Coada de persoane la casele de marcat este la ordinea zilei în acest magazin, deoarece, fiind foarte căutat de oameni, aceștia sunt de părere că orice produs caută, sigur se regăsește în Pepco.
Salarii Pepco 2023. La ce venituri lunare ajunge un șef și un casier

Pepco este un magazin care cuprinde orice fel de produse căutate de români, iar în cadrul acestei companii lucrează oameni cu diferite salarii.

Citește și: Top locuri de muncă bine plătite din România! Oamenii caută joburi ofertante la salarii din cauza inflației „Momentan nu vor fi înlocuite de roboți sau softuri”

Ce salarii au angajații din Pepco?

Veniturile în cadrul acestei companii pornesc de la 2.100 de lei, plus bonusuri de masă în valoare de 300 de lei, iar un șef/director de magazin ajunge la 3.500 de lei, care se adaugă, la fel, bonuri de masă de 300 de lei, a anunțat gândul.ro.

Programul de lucru este în fiecare zi de 8 ore, la care se adaugă o pauză masă de 30 de minute, care se poate lua după ora 13.00.

salarii Pepco
salarii Pepco

Ceea ce este obligatoriu este faptul că, angajații trebuie să poarte încălțăminte de culoare neagră.

„Dacă ești angajat casier, nu vei sta doar la casă, este regulă generală ca nimeni să nu stea degeaba. Vei lua haine şi aranja, vei pune alarme pe haine, vei pândi clienţi suspecţi să nu fure, spune un fost angajat pe forumul undelucrăm.ro.

Pepco este un mare lanț de magazine polonez, ce comercializează haine, accesorii, jucării și produse pentru casă, de tip discount. Este parte a unui concern african care este prezent pe trei continente, iar pe piața din România a intrat în anul 2015. Are un total de aproximativ 2.800 de angajați în cele peste 300 de magazine din țară, a menționat gandul.ro.

Alte articole: Salarii mai mari cu 15%-25% pentru bugetari! A fost anunțată lista românilor care primesc mai mulți bani