- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul din România plătit cu 1.400 de euro! Ce trebuie să facă un TAC Engineer

10 May, 09:01 • Bumbeneci Diana
Un TAC Engineer câştigă între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru salariul său.
Salariul din România plătit cu 1.400 de euro! Ce trebuie să facă un TAC Engineer

Un angajat pe poziţia de TAC engineer are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf.

Ce trebuie să facă un TAC Engineer

„Un TAC (Centru de Asistenţă Tehnică) engineer va răspunde la întrebări şi va rezolva problemele. Este un rol de suport în telecomunicaţii, printre responsabilităţile zilnice numărându-se efectuarea de actualizări de reţea în conformitate cu procesul de management al schimbărilor, furnizarea de informaţii detaliate despre cum se configurează produsele, identificarea preocupărilor clienţilor şi problemelor critice.

Angajatorii caută candidaţi cu experienţă în domeniul IT sau telecom, cunoştinţe Linux/Unix, cunoştinţe baze de date (Oracle, Gauss DB etc.) şi cunoştinţe de reţele (CCNA sau orice diplomă echivalentă). Salariul pentru job este în medie de 1.000 – 1.400 euro net lunar”, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Vezi și: Vești uriașe pentru toți pensionarii! Ciucă: „Am reușit să creștem în mod direct și sustenabil pensiile”

Job TAC Engineer
Job TAC Engineer

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri anuale de performanţă, abonament medical clinică privată, cursuri şi traininguri, suport în certificare, posibilitatea de a călători în interes de serviciu.

În prezent, 1.032 de posturi vacante pentru poziţia de TAC engineer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Ana Vişian, Marketing Manager BestJobs susține că acesta este un rol de suport în telecomunicaţii, printre responsabilităţile zilnice numărându-se efectuarea de actualizări de reţea în conformitate cu procesul de management al schimbărilor, furnizarea de informaţii detaliate despre cum se configurează produsele, identificarea preocupărilor clienţilor şi problemelor critice.

Te mai poate interesa și: Cât mai costă să cumperi o lună vechime în muncă! Suma poate fi plătită și rate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult