- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul din România plătit cu 1200 de euro pe lună, decontare transport și abonament medical privat

29 Jul, 11:04 • Bumbeneci Diana
Un legal assistant câştigă între 800 şi 1.200 de euro net pe lună. Specialiștii din domeniul recrutării anunță ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale lunare.
Salariul din România plătit cu 1200 de euro pe lună, decontare transport și abonament medical privat

Un angajat pe poziţia de legal assistant are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Angajatorii caută candidaţi cu un nivel avansat de engleză (scris şi vorbit) şi cunoştinţe solide de aplicaţii de afaceri ca Microsoft, asta deoarece majoritatea activităților au la bază cumulul de cunoștințe speciale.

Salariul din România plătit cu 1200 de euro pe lună

Ai mai putea citi: Automobilul românesc, comoară pe cale de dispariție. Povestea lui Mihai Olar, rădăuțeanul care a salvat de la fier vechi o Dacia 1300. „Darul mai departe unei persoane care nu caută să se îmbogățească de pe urma moștenirii”

Domeniul juridic poate oferi oportunităţi interesante şi provocatoare pentru cei pasionaţi de lege şi de rezolvarea problemelor juridice. Cu toate acestea, este important să fii pregătit pentru provocările şi cerinţele specifice ale acestui domeniu. Pentru candidaţii care nu au studii juridice, o opţiune pentru a lucra în acest domeniu o reprezintă un rol de legal assistant, o poziţie de suport administrativ pentru un departamentului juridic sau o firmă de avocatură.

Angajatorii caută candidaţi cu un nivel avansat de engleză (scris şi vorbit) şi cunoştinţe solide de aplicaţii de afaceri ca Microsoft Outlook, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Microsoft Visio, SAP MM Purchase Requisition & CATS sau Ariba. Pentru acest rol sunt foarte importante şi abilităţile soft, companiile căutând acei candidaţi care au bune abilităţi analitice şi de sinteză, abilităţi puternice de planificare şi organizare, prioritizare şi multi-tasking. Salariul variază între 800 şi 1.200 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Salariu legal assistant
Salariu legal assistant

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, decontare transport, oportunităţi de învăţare şi programe de formare, abonament medical privat.

La ora actuală, 113 de posturi vacante pentru poziţia de legal assistant sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Majoritatea locurilor de muncă sunt disponibile în Bucureşti, Ploieşti, Sibiu, Timişoara etc.

Ai mai putea citi: Lovitură pentru milioane de salariați. Au fost anunțați românii care nu vor mai primi sporuri. Ministrul Muncii: „Au gândit că timpul trece, leafa merge”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult