- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul din România plătit și cu 1.100 de euro pe lună. Ce trebuie să facă un analist chimist pentru acest job

13 Apr, 09:05 • Bumbeneci Diana
Un analist chimist câştigă între 650 şi 1.100 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru salariul său.
Salariul din România plătit și cu 1.100 de euro pe lună. Ce trebuie să facă un analist chimist pentru acest job

În țara noastră, un angajat pe poziţia de analist chimist are un salariu care variază, în medie, între 650 şi 1.100 de euro net pe lună. Datele de la platforma de recrutare online BestJobs au fost analizate de Zf.

Ce trebuie să facă un analist chimist

Pentru această poziţie, companiile caută candidaţi cu cunoştinţe ştiinţifice şi experienţă în domeniul chimiei şi tehnicilor analitice, care să-şi asume responsabilitatea pentru efectuarea tuturor testelor atribuite, precum şi pentru interpretarea, analizarea, documentarea şi raportarea rezultatelor.

job chimist
job chimist

Ai mai putea citi: Salariul din România plătit cu 3.700 de euro. Ce trebuie să facă un android developer

Un analist chimist are studii superioare finalizate în chimie, biochimie sau inginerie chimică, cunoştinţe privind utilizarea echipamentelor analitice HPLC, GC, spectrofotometru UV-VIS, IR etc., cunoştinţe solide de chimie analitică calitativă, cantitativă şi analiză instrumentală. În prezent, se caută astfel de candidaţi în Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Ploieşti, iar oferta salarială este între 650 şi 1.100 euro net lunar”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Potrivit sursei citate, printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, zile libere suplimentare şi traininguri de specializare.

De altfel, la ora actuală, doar 144 de posturi vacante pentru poziţia de analist chimist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Constanţa şi Ploieşti.

Te mai poate interesa: Cât mai câștigă un consultant în turism în 2023. Salariul său poate trece de 1200 de euro

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult