- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul extravagant primit de Bănică JR. Antena se asigură că PRO TV nu le fură vedetele

20 Mar, 20:46 • Constantin Cristina
Rivalitatea dintre Antena și PRO TV a existat dintotdeauna. Așadar, pentru a se asigura că vedetele nu părăsesc trustul pentru mai bine în altă parte, Antena le oferă vedetelor un salariu fix și lunar, chiar dacă acestea nu apar pe micile ecrane.
Salariul extravagant primit de Bănică JR. Antena se asigură că PRO TV nu le fură vedetele

Antena 1 își permite să le dea vedetelor salarii extravagante, astfel având certitudinea că nu vor părăsi trustul. Chiar dacă Ștefan Bănică sau Loredana Groza nu participă la proiecte ale televiziunii, ei au un salariu lunar și unul de invidiat, a menționat cancan.ro.

Citește și: Cât câştigă o asistentă tv în 2022! Impresionantul salariu al Ramonei Olaru de la Antena 1! „Nu mă aşteptam nici eu!”

Dan Voiculescu, patronul Antenei, își ia măsuri preventive, pentru a avea certitudinea că vedetele nu se duc în „curte dușmanului”. Tocmai acesta este motivul principal pentru care conducerea le oferă salarii fixe, lunare, chiar dacă nu prestează pe micul ecran, iar proiectele la care participă se plătesc separat, din care mai câștigă alte sute de mii.

Bănică JR Antena
Bănică JR Antena

Salarii extravagante la Antena

Potrivit sursei citate, Ștefan Bănică sau Loredana Groza primesc lunar nu mai puțin de 5.000 de euro fără a mișca un deget. Loredana a plecat de la PRO TV în urmă cu trei ani și a venit la Antena, unde a intrat în juriul la „Next Star”, apoi a fost la „X Factor”.

Liderul la acest capitol care a părăsit Antena 1 pentru Kanal D rămâne Dan Negru. Acesta ajunge la 8.000 de euro pe lună, după ce a prezentat timp de 22 de ani emisiunea de Revelion.

Alte articole: Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Andra, Vlăduţa Lupău sau Culiţă Sterp. Tariful nu este deloc unul mic