- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul plătit cu aproape 2000 de euro pe lună. Manager în România, meseria viitorului

18 Apr, 16:27 • Bumbeneci Diana
Un manager de proiect are un salariu cuprins între 1.000 și 1.800 de euro. Iată ce trebuie să facă acesta pentru banii primiți lunar.
Salariul plătit cu aproape 2000 de euro pe lună. Manager în România, meseria viitorului

Un angajat pe poziţia de manager de proiect în investiţii publice are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf.

Ce trebuie să facă un manager de proiect

Te mai poate interesa: Românii riscă să piardă sume importante de la Guvern. MADR anunță lista persoanelor EXCLUSE de la plată

Candidaţii căutaţi pentru rolul de manager proiect investiţii publice trebuie să deţină experienţă profesională specifică de minimum trei ani în consultanţă pentru proiecte de investiţii publice finanţate prin POR/PNDR/POIM/PNDL/AFM/PNRR/PNI, permis de conducere categoria B şi să deţină cunoştinţe avansate de limba engleză. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti cu studii superioare în domeniul economic, construcţii sau un domeniu tehnic, în Bucureşti, Braşov, Craiova şi Sibiu, oferta salarială fiind între 1.200 şi 1.800 euro net lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Salariu manager
Salariu manager

Jobul are și beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite. Este vorba despre tichete de masă, maşină de serviciu, asigurare medicală privată, telefon de serviciu şi bonusuri de performanţă.

Conform sursei citate, în prezent, 705 posturi vacante pentru poziţia de manager de proiect în investiţii publice sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Braşov, Craiova şi Sibiu.

Te mai poate interesa și: Un nou sprijin de 30.000 de euro pentru români. AFIR anunță cum pot fi obținuți banii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult