- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Schimbare majoră la ANOFM. Agenția a semnat un contract de aproape 28 milioane de lei pentru o platformă care va integra toate serviciile

18 Aug, 09:43 • Lupu Alexandra
ANOFM va avea o nouă platformă. Proiectul se apropie de 28 milioane de lei.
Schimbare majoră la ANOFM. Agenția a semnat un contract de aproape 28 milioane de lei pentru o platformă care va integra toate serviciile

Agenția Națională pentru Ocupare a Forțelor de Muncă (ANOFM) a semnat un contract cu asocierea formată din Power Net Consulting (lider), Phoenix IT și Next Generation Business pentru realizarea unei platforme care va integra toate serviciile, informează profit.ro. Contractul a fost semnat pentru suma de 27.99 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 28.15 milioane de lei, fără TVA.

Schimbare majoră la ANOFM

ANOFM va avea o nouă platformă, în cadrul căreia vor fi integrate toate serviciile puse la dispoziție de agenție. De aceasta se va ocupa asocierea de firme formată din Power Net Consulting (lider), Phoenix IT și Next Generation Business. Contractul a fost semnat pentru suma de 27.99 milioane de lei, fără TVA.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Se fac angajări la stat! Ministerul Educației scoate la concurs 5.300 de posturi în mai multe județe din țară

În caietul de sarcini al licitației se menționează că proiectul eSPOR se află în concordanță cu Acordul de parteneriat 2014 – 2020 și urmărește modernizarea sistemului SPO și consolidarea capacității administrative de a furniza servicii de ocupare active / personalizate. Proiectul asigură dezvoltarea capacității SPO de a gestiona serviciile dedicate angajatorilor și aduce premisele unei creșteri a gradului de satisfacție la nivelul acestei categorii de clienți, dar și creșterea calității.

„Proiectul eSPOR, prin obiectivele sale, este în concordanță cu Acordul de parteneriat 2014 – 2020 urmărind modernizarea sistemului SPO și consolidarea capacității sale administrative (și a expertizei) de a furniza servicii de ocupare active/personalizate. În acest context, în cadrul acestui proiect sunt avute în vedere promovarea unor acțiuni inovatoare de dezvoltare a serviciilor pentru angajatori la nivelul tuturor celor 8 regiuni de dezvoltare.

Proiectul va asigura dezvoltarea capacității SPO de gestionare a serviciilor dedicate angajatorilor creând premisele unei creșteri a gradului de satisfacție în rândul acestei categorii de clienți, precum și creșterea calității, eficacității, eficienței și transparenței SPO prin dezvoltarea competențelor profesionale ale personalului propriu, pentru asigurarea unei utilizări eficiente a capitalului uman propriu, în relația cu angajatorii”, scrie în caietul de sarcini al licitației.

Proiectul va contribui la realizarea obiectivelor Strategiei Naționale de Ocupare a Forței de Muncă 2014-2020. Mai mult decât atât, vor fi implementate obiectivele pe care SPO și le-a asumat și prin care urmărește dezvoltarea serviciilor dedicate angajatorilor, a resursei umane proprii / atrase a SPO la nivelul a 42 de unități teritoriale, din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României.

Trencadis Corp și asocierea Connections Consult (lider) și Logic Computer s-au înscris la procedura de atribuire. Power Net Consulting este specializată în furnizarea de soluții de securitate, soluții de digitalizare, IT și infrastructură IT. Acționarii companiei sunt Daniel Emil Munteanu (50%) și Ștefan Radu Mustață (50%). Power Net Consulting au crescut cu 79% în 2022, la 18.97 milioane de lei.

Vezi și: Statul român face angajări. Salariile sar de 9.000 de lei. Află care sunt posturile disponibile