- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Schimbare majoră la Wizz Air! Toți pasagerii trebuie să știe noua regulă. Ce se va întâmpla de acum încolo

17 Jun, 15:35 • Lupu Alexandra
Wizz Air introduce o nouă regulă. Iată ce trebuie să știe pasagerii.
Schimbare majoră la Wizz Air! Toți pasagerii trebuie să știe noua regulă. Ce se va întâmpla de acum încolo

Schimbare majoră la Wizz Air. Compania aeriană a efectuat o modificare în regulament, care trebuie să fie cunoscută de toți pasagerii, informează ziare.com.

Noua regulă la Wizz Air

Toți pasagerii trebuie să știe de noua regulă de la Wizz Air, în momentul achiziționării biletelor. Primele informații arată că s-a modificat intervalul de timp în care românii care nu cumpără locurile la achiziționarea biletelor pot face check-in online gratuit. Până acum, acest check-in online se putea face cu 48 de ore înainte de zbor, dar perioada a fost scurtată la 24 de ore înainte de zbor, începând cu data de 12 iunie. Pentru cei care au cumpărat un loc în momentul rezervării, check-inul online este disponibil cu 30 de zile și cu până la 3 ore înainte de decolare.

Citește și despre: S-a anunțat prima cursă pe Aeroportul din Brașov! Avionul care va inaugura zborul „Vom ateriza cu un avion al companiei TAROM, de 100 de locuri, un Boeing”

„Din 12 iunie 2023, Wizz Air a modificat perioada disponibilă pentru check-inul online gratuit. Rețineți că, după 12 iunie 2023, ora 00:00 UTC, check-inul online gratuit va fi disponibil cu 24 de ore înainte de ora de decolare programată și până la 3 ore înainte de aceasta, dacă nu v-ați achiziționat locurile pentru rezervare.

Conform modificării, dacă nu vă cumpărați locurile pentru rezervare, rămâneți la mâna destinului la check-inul online disponibil cu 24 de ore înainte de zbor. Dacă alegeți să călătoriți mai mulți, cu siguranță locurile vor fi alocate aleatoriu, cu șanse minime să fiți apropiați. Totodată, există riscul de overbooking și atunci cei ce lasă check-inul pe ultima sută de metri riscă să rămână pe dinafară”, explică AirLinesTravel.

Wizz Air
Wizz Air

Wizz Air aduce multe vești pentru români. Joi, 15 iunie, compania aeriană a inaugurat o nouă cursă pentru Aeroportul Timișoara. Mai exact, Timișoara-Zakynthos (Grecia).

Valeria Bragarenco, manager de comunicare în cadrul Wizz Air, a declarat că zborurile săptămânale ale companiei vor ajuta pasagerii din Timișoara să aibă acces la o destinație fantastică, recunoscută pentru peisajele captivante. Nu în ultimul rând, locația este cunoscută pentru frumusețea naturală și viața de noapte vibrantă.

„Suntem încântați să inaugurăm zborurile din Timișoara către Zakynthos.

Această insulă este o destinație remarcabilă, cunoscută pentru plajele sale captivante, frumusețea naturală și viața de noapte vibrantă. Prin zborurile noastre săptămânale, ne propunem să oferim pasagerilor din Timișoara acces la o destinație fantastică. Această nouă rută demonstrează angajamentul nostru de a ne extinde rețeaua și de a oferi pasagerilor români mai multe opțiuni pentru a explora destinațiile dorite”, a declarat Valeria Bragarenco, manager de comunicare în cadrul Wizz Air.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este gata de inaugurare! Când sunt programate primele zboruri oficiale