- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Schimbare radicală! Se întorc ninsorile în România

09 Feb, 08:37 • Bumbeneci Diana
Deși ne așteptam la temperaturi de primăvară, meteorologii anunță din nou ninsori. Iată ce zone vor fi afectate.
Schimbare radicală! Se întorc ninsorile în România

România s-a bucurat, la începutul lunii februarie, de un episod de primăvară autentică. Ei bine, bucuria românilor nu durează mult, iar în țară vor reveni ninsorile. Meteorologii Acchuwheater lși cei de la Administrația Națională de Meteorologie anunță faptul că în perioada 16-21 februarie, temperaturile vor scădea semnificativ pe teritoriul României.

În această perioadă, maximele vor depăși cu greu 8 grade, iar pe timpul nopții vom înregistra valori negative. De asemenea vom avea parte de ploi, dar și de ninsori.

Pe finalul lunii februarie, temperaturile vor fi din nou în creștere și nu vom mai avea parte de temperaturi negative decât în zonele montane.

Prognoza ANM confirmă temperaturile scăzute
În prognoza Administrației Naționale de Meteorologie se arată că mijlocul lunii februarie va aduce temperaturi scăzute, iar pe finalul lunii vremea revine la sentimente mai bune.

ninsori
ninsori

12 – 19 februarie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud- estice. Cantitățile de precipitații vor excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

19 – 26 februarie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

26 februarie – 4 martie
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în majoritatea regiunilor.

Poți citi și: Pensiile ajung mai târziu în februarie 2024. Când primesc românii salariumete

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult