- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se schimbă radical vremea. ANM anunță ce temperaturi vor fi în perioada 6 martie-3 aprilie 2023

03 Mar, 18:52 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo până pe 6 aprilie. Vremea se schimbă radical.
Se schimbă radical vremea. ANM anunță ce temperaturi vor fi în perioada 6 martie-3 aprilie 2023

ANM anunță temperaturi mai mari. Prognoza meteo pentru perioada 6 martie – 3 aprilie 2023 a fost astăzi actualizată de meteorologii de la Administrația Naţională de Meteorologie. Vremea se schimbă în următoarele săptămâni, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo ANM pentru perioada 6 martie-3 aprilie 2023

Valorile termice înregistrate de termometre vor fi relativ normale pentru această perioadă a anului. Mai mult, ultima prognoză actualizată arată că precipitațiile vor fi excedentare în regiunile nord-vestice și în zona montană aferentă până la jumătatea lunii martie, potrivit prognozei pe patru săptămâni transmisă astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 – 13 martie 2023. În prima săptămână din intervalul anunțat de ANM, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, dar mai ales în „sud- estul extrem al țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, dar și local deficitare în cele estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval”.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 – 20 martie 2023. Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice și în zona montană aferentă, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vezi și: Urmează zile cu 20 de grade Celsius. Iată când se încălzește vremea în România

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 – 27 martie 2023. Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27 martie – 3 aprilie 2023. În ultima săptămână prognozată de specialiștii de la ANM, mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Citește: Meteo 8 martie. Meteorologii anunță de ce temperaturi vor avea parte românii în zilele următoare

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult